Inte långt in i Star Ocean: The Divine Force-berättelsen får du DUMA. En AI-robot kan fästa sig på baksidan av en spelbar karaktär och få dem att flyga upp i luften för att nå högre platser. Det är en utmärkt tvärmekaniker. Men eftersom den partiella flygningen är i spelet kommer många spelare att undra om du kan flyga högre med DUMA i Star Ocean: The Divine Force.

Kan du öka höjden på VA:s flygning i Star Ocean Divine Force?

Ja, du kan flyga högre med VA med DUMA i Star Ocean: The Divine Force, men inte förrän en väg in i historien. Du får inte denna förmåga förrän du får din sjätte partimedlem eller sjunde om du inkluderar Raymond/Laeticia. Det är inte höjden eller flygavståndet. Istället kan du få ladda VA igen i luften, vilket gör att du kan flyga högre två på varandra följande VA i rad.

Du är fortfarande begränsad av en 45-graders vinkel vid start, så att hoppa och sedan använda VA krävs för att bli ännu högre. Men att ha en andra är verkligen fantastiskt, med tanke på att försöka ta sig till någon utom räckhåll med en VA, även om det var möjligt, var en enorm smärta att göra.

Nu, om du ville, kunde du sprinta tillbaka genom alla regioner och platser och leta efter fler kistor som en i Baldaar som du inte kunde nå. Eller kanske till och med dolda platser. Att ha en andra VA-flygning ökar hastigheten i detta redan snabba spel.

För fler Star Ocean: The Divine Force-spel, kolla in Varför förändras min AP i Star Ocean Divine Force och vilka föremål kan du sälja i Star Ocean Divine Force på Volsiz.Lämna ett svar