Star Ocean: The Divine Force erbjuder en enorm frodig värld för lager att utforska. Striden är snabb och flytande, och när du vinner nivåer kommer du att få en utjämningsvaluta som kallas SP. En fråga som spelare kommer att ställa är om du kan respektera i Star Ocean: The Divine Force.

Är det möjligt att respektera i Star Ocean Divine Force?

Nej, du kan inte respektera någonting i Star Ocean: The Divine Force. Du kan inte återbetala någon SP på något sätt eller i någon form, så varenda SP du har spenderat på att spela Star Ocean används för alltid. Om du har stärkt ett drag du inte längre använder längre, finns det inget du kan göra åt det. SP används för alla möjliga saker, så det är extremt enkelt att spendera det.

Du kan enkelt tjäna SP bara genom att döda monster och gå upp i nivå, och om du kämpar mycket kommer du att få alla förmågor och bli överlevd ändå. Så det gör inte så stor skillnad på lång sikt, bara fortsätt ta dig igenom sidouppdrag så får du mycket SP.

Spendera din SP ofta, skaffa den inte för du kommer att märka skillnad ganska snabbt när du beger dig till nya områden. Fiender du slaktade förr nu har blivit ganska töntiga. Efter att ha spenderat lite SP, kommer du att vara tillbaka till att dräpa med lätthet.

Att inte ha ett alternativ är inte slutet på världen i den gudomliga kraften. Om du har spenderat SP på något du trodde var fantastiskt men inte är det, gå bara ut och döda några saker och få några nivåer.

För fler Star Ocean: The Divine Force-spel, kolla in Where to find Gluttonous Worms in Star Ocean Divine Force och Where to find Vile Goop i Star Ocean Divine Force at Volsiz.

Lämna ett svar