Steam Deck är den finaste bärbara AAA-konsolen som kan spela några av de bästa PC-spelen, både officiellt och icke-officiellt. Gotham Knights är den senaste action-RPG-titeln som kastar Batmans mantel till fyra hjältar och berättar deras historier. Du kan spela som några av de kända namnen i DC-universum som Batgirl, Robin, Red Hood och Nightwing. Det är det nya kapitlet av vigilantes som äger rum i Gotham City och har många förbättringar som WB Games Montréal implementerat. Så är Gotham Knights kompatibel med Steam Deck? Eller behöver du någon form av justeringar för att få den i spelbara framerates? Fortsätt läsa artikeln för att veta om Gotham Knights och om du kan spela den på Steam Deck.

Gotham Knights är ett mycket bra spel i allmänhet, ett RPG som erbjuder otaliga timmars spelande inklusive huvuduppdraget och sidouppdragen. Överraskande nog lyckas spelet fånga essensen av superhjältar utan att förlita sig på arvet från Batman. Grafiken, spelmekaniken och den övergripande mörka atmosfären i Gotham City är bra men är något sämre än vissa tidigare spel i DC-universumet. Detta betyder dock inte att det är sämre eller saknas någonstans eftersom det har massor av spännande uppdrag, innovativa strider och hjältar, vilket gör det till ett roligt spel. Alla dessa funktioner väcker frågan om Gotham Knights kan spelas på Steam Deck. Det visar sig att det kan så många rapporterade att de får anständig FPS på den handhållna enheten. Kolla in avsnittet nedan om hur.

Gotham Knights bästa inställningar för Steam Deck.

Om du undrar över support, så JA, Gotham Knights kan spelas på Steam Deck. Upplevelsen kan dock variera och den kommer att skilja sig lite från PC- och konsolversionerna. Vissa personer rapporterade att de kämpar med prestanda på Steam-däcket och förhoppningsvis kommer dessa inställningar att tillåta dig att få en bättre upplevelse.

1) Kvalitetsförinställning: Högst
2) Anti-Aliasing: TAA Gen 4
3) Rörelseoskärpa / kromatisk aberration / DOF: Av
4) Dynamisk upplösning: Av
5) Max FPS-gräns: 60
6) Uppskalningstyp: Av
7) Uppskalningskvalitet: Kvalitet

Efter det, spara dessa inställningar och kör Gotham Knights och det borde vara spelbart för dig att njuta av det. Om du inte når 45 FPS måste du starta om enheten och försöka spela den igen. Vi hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Håll ögonen öppna för fler uppdateringar om Gotham Knights, guider, nyheter och mer på Volsiz.Lämna ett svar