Många nya spel har tillkännages under The Game Awards 2021, till stor glädje för videospelsentusiaster. Ett av dessa nyligen avslöjade spelen i Somerville, ett kommande överlevnadsäventyrstitel från indieutvecklaren Jumpship.

Somerville Releasedatum

Trailern för avslöjande tillkännagivandet för ett nytt spel som heter Somerville debuterades den 9 december 2021 vid The Game Awards 2021-ceremonin bland många andra titlar. Trailern innehöll många vackra bilder av en dystopisk värld med karaktärer som bara försöker överleva i ödemarker på landsbygden och i städerna. Somerville kommer att släppas någon gång under 2022, baserat på information om releasedatum från dess Steam- sida.

Somerville – Allmän information

Somerville är ett äventyrsspel under genren sci-fi/apokalyps. Du spelar som din familjs överhuvud och försöker ta dig igenom en värld som håller på att falla samman. Spelet, skapat av indie-outfiten Jumpship, förväntas bli ett tungt berättande-drivet äventyr med några lätta actionelement. Somerville kan för närvarande läggas till din önskelista på Steam, även om inga andra plattformar har tillkännagivits vid publiceringen av denna artikel.

Vill du läsa mer om kommande tv-spel? Om så är fallet, kolla in När släpps Slitterhead? på Volsiz.Lämna ett svar