Att spela spel i Ultrawide-läget eskalerar bara spelupplevelsen. För actionspel ökar det adrenalinet i våra nerver, för racingspel ökar det brådskan och för skräckspel eskalerar det rädslan, ångesten, skräcken och vad som helst. Paranormal Tales är det kommande skräckspelet utvecklat av Horror Cam Committee och kommer att publiceras av Joure. Eftersom det här spelet kommer att släppas i skräckgenren undrar många fans som håller ultrawide monitorer om det kommer att stödja Ultrawide-läget eller inte. Fortsätt läsa den här artikeln för att rensa alla dina tvivel angående Ultrawide Support in Paranormal Tales.

”Don’t Play Paranormal Tales”, ”Våga spela PT”, etc. är några av de citat som används av utgivare för spelfansen. Budskapet de vill förmedla är att det här spelet kommer att göra dig helt livrädd. Å andra sidan kan spelfans inte vänta med att uppleva det. I det här spelet dyker du in i skräckupplevelserna hos vissa människor som också har spelat in en video av det. Att vara på deras plats, måste du överleva mot oddsen. Att spela det här spelet på ultravida skärmar kommer att vara en uppslukande upplevelse. Men skulle Paranormal Tales ha ett Ultrawide Support? Låt oss gå direkt in i det.

Paranormal Tales Ultrawide Support

Ultrawide Support inkluderar en bredare bild av omgivningen när du spelar spelen. I ett lovande spel som Paranormal Tales blir det mer avgörande för spelarna att ha en uppslukande vy. Men tyvärr finns det inga nyheter från utvecklarnas sida i detta avseende. Det är 2022 och många spelare äger ultravida monitorer. På grund av samma anledning stöder nästan alla nya spel som släpps ultravida upplösningar. Spel som inte stöder ultrawide, lämnar inget annat än besvikelse bland spelfansen.

För att få en idealisk lansering måste utvecklare av Paranormal Tales ha efterfrågan på Ultrawide-stöd i åtanke. Dessutom, om utvecklare tillkännager något om detta ämne i framtiden, kommer Volsiz säkert att uppdatera dig snarast. Tills dess måste du hålla dig uppdaterad och läsa de senaste speluppdateringarna här.

Så, det här handlade allt om Ultrawide Support in Paranormal Tales. Om du tyckte att den här artikeln var informativ, dela den med dina vänner.Lämna ett svar