Persona 5 Royal är det senaste spelet utvecklat av Atlus och P Studios som vinner fansens hjärtan. Spelet erbjuder en fantastisk gameplay där hjälten är en mästertjuv och han har i uppdrag att förändra de korruptes sätt. Spelet är baserat på rollspel och skulle också tillåta spelare att uppleva inte bara ett slut utan ganska många av dem. Detta kommer att definieras av de personas i spelet som spelare kan gry eller de val som kan behöva göra på vägen. Detta är exakt en av många anledningar till att Persona 5 Royal är ett unikt spel i sig, som erbjuder så många fantastiska saker att göra i spelet. Hur storslaget det än är verkar det fortfarande finnas ett problem i spelet. Låt oss titta på hur man fixar Persona 5 Royal Kan inte skapa systemdatafel.

Hur häftigt spel som Persona 5 Royal kan vara måste vi återigen inse att det har några fel i rockärmen. Spelarna som har spelat spelet hittills stöter på fel som att de inte kan skapa systemdata. Vad detta betyder är att ibland sparas inte deras spel eller ibland fungerar det helt enkelt inte. Det kan också innebära att felet kan göra att spelet kraschar eller inte laddas ordentligt, vilket frustrerar spelare till sin gräns. Det är precis därför vi hoppas kunna diskutera de möjliga lösningarna för detta fel med dig i Persona 5 Royal. Låt oss dyka direkt in och titta på korrigeringarna.

Persona 5 Royal Kan inte skapa systemdatafel: Hur fixar jag det?

För att åtgärda det här problemet med att spelet inte kan skapa systemdata finns det ett par lösningar som kan vara användbara och kanske bara fungerar för dig. Några av dessa att prova är:

Inaktiverar ditt antivirusprogram

Detta är en hållbar lösning som påpekats av en av användarna. Ibland kan din dator hitta något i vissa spel som är skumt och därför kan ditt antivirus agera. Denna attack mot ditt spel från antiviruset tvingar spelet att visa sådana fel. Testa att inaktivera ditt antivirusprogram för att se om det fungerar.

Verifierar spelets integritet

För att se till att ditt spel inte är korrupt, försök att bekräfta det genom att verifiera spelets integritet genom att gå till Steam > Bibliotek > Persona 5 Royal > Egenskaper > Lokala filer > Verifiera spelfilers integritet. Detta kommer att säkerställa att dina spelfiler är ok.

Uppdatera dina grafik/GPU-drivrutiner

Ibland visar ett spel fel enligt ovan på grund av felaktig visning av grafik i spelet. Detta kan hända på grund av föråldrade grafikdrivrutiner. Se till att du uppdaterar din så att din dator kan visa spelet med full kapacitet utan fel av det här slaget.

Prova att använda kompatibilitetsläget

Det betyder att din dator kanske inte är tillräckligt kraftfull för att hantera spelet på rätt sätt. Det är därför det kanske inte går att skapa systemdata och visar fel. Försök att aktivera ett kompatibilitetsläge på din dator så att både ditt spel och din dator är på samma sida. För att göra detta, högerklicka på spelets ikon och välj Egenskaper. Välj sedan fliken Kompatibilitet och ställ in kompatibilitetsläget för Windows 7. Detta är bara en förslagsvis fix, som kanske eller kanske inte fungerar för dig.

Det här var vår artikel om hur man fixar felet Kan inte skapa systemdata i Persona 5 Royal. Hoppas du gillade det. Fortsätt besöka Volsiz för mer.Lämna ett svar