Så småningom kommer alla spelare att ställas inför ett ondskefullt Mr. Monkey-pussel i Resident Evil Shadows of Rose DLC. För att lösa Mr. Monkey-pusslet måste du leta efter en sax, men för att hitta saxen måste du lösa ett låst skåppussel och utforska. Du kan hitta det låsta skåpet i studierummet på House Beneviento-platsen.

Hur man löser Mr. Monkey locked kabinett-pusslet i Resident Evil Shadows of Rose

Att lösa det låsta skåppusslet som håller saxen du behöver för att öppna Mr. Monkeys mage kräver en nummerkod i Resident Evil Shadows of Rose; lyckligtvis är det inte svårt att få den nummerkod du behöver. Kort sagt, du måste leta efter dolda siffror som antyds av olika platser skrivna på baksidan av ett barns teckning. Du kan hitta ritningen som visas nedan innan du går in i studien via hålet i väggen.

När du har hittat ritningen inne i passagen får du följande tips om sifferkoderna: Det fyllda skåpet, bild på bokhyllan, skrivbordet täckt med grejer. Alla tre tipsen hänvisar till olika platser i studien. Använd dessa tips för att hitta de dolda koderna i studien, eller använd hela koden här: 024466.

Använd koden ovan för att öppna skåpet med nummerlåset. När du har öppnat skåpet hittar du den sax du behöver inuti den. När du har saxen, gå tillbaka till Dollworkshop och använd saxen för att öppna Mr. Monkey genom att interagera med honom.

För fler Resident Evil Village-guider rekommenderar vi på PGG att kolla in Hur man får och kombinerar Azure Eye i Resident Evil Village och vilken svårighetsgrad ska jag välja i Resident Evil Village?Lämna ett svar