Det är ingen hemlighet att det händer mycket i Star Ocean: Divine Forces undermenyer. Det finns minst fyra typer av färdigheter att spela runt för varje karaktär, kedjekombinationer, skicklighetsträd, låsta färdigheter och mer. Den verkliga utmaningen nu ligger inom resurshantering. Detta beror på att de flesta av dessa saker delar en typ av valuta för uppgraderingar SP.

SP kan inte återbetalas, så du måste göra dina val noggrant.

Var ska jag spendera min SP på först i Star Ocean: Divine Force

Eftersom SP är gles, speciellt i början av spelet, vill du spendera dem på Skill Tree-uppgraderingar så mycket som möjligt särskilt sådana som ökar statistiken (ATK upp, INT upp, etc.) såväl som passiva färdigheter. Detta är så att du kan öka styrkan hos dina karaktärer oavsett vilka aktiva färdigheter de är utrustade med.

Det betyder naturligtvis inte att du ska spendera alla på statistik. Lås upp färdigheter för karaktärer du gillar mest och stärk de rörelser du använder ofta. Till exempel, om du gillar att hålla dig utanför räckhåll, spela med Albaird och uppgradera långdistansfärdigheter som Flying Guillotine. Samtidigt är Raymond och hans Boulder Crush alltid ett säkert alternativ för närstridskämpar.

Du är fri att titta på skicklighetsträdet när som helst, så du kan alltid fokusera på att låsa upp färdigheter som passar din spelstil. Lås upp noder för statistikökningar längs vägen. Karaktärer behöver inte många färdigheter för att vara bra bara kraftfulla sådana som du kan utnyttja till fullo. Du kan mala SP genom att döda monster.

För fler guider om Star Ocean: Divine Force och andra rollspel, se till att komma tillbaka här på Volsiz.Lämna ett svar