Som du kanske redan har märkt finns det massor av uppdrag som du kan utföra i hela Disney Dreamlight Valley. I de flesta fall kommer du att behöva skaffa vissa föremål som ska användas av olika anledningar. En av dessa många föremål är White Marsh Milkweed. Det är en hög växt med en vitgrön blomma i toppen. White Marsh Milkweed är inte tillgänglig omedelbart när du startar spelet, så du måste spela en liten stund.

Faktum är att du måste ha tillgång till Glade of Trust-biomet specifikt. För att göra detta måste du betala 5 000 Dreamlight på Plaza där alla andra biome-ingångar finns.

Hur man hittar White Marsh Milkweed i Disney Dreamlight Valley

White Marsh Milkweed leker på slumpmässiga platser över hela Glade of Trust-biomen. Du borde faktiskt inte ha några som helst problem med att kunna hitta ett gäng efter bara några minuter. Detta är det enda sättet att få denna växt eftersom den inte kan odlas.

Med tanke på det kan du välja att sälja White Marsh Milkweed för 33 Star Coins. Om inte kan du använda den i fyra olika hantverksrecept:

  • Svart, vit och gul ballongkluster
  • Gul, svart och vit ballongbåge
  • Bromeliad och Marsh Milkweed Pot
  • Daisy och Marsh Milkweed Pot

För mer Disney Dreamlight Valley, kolla in Vad är Disney Dreamlight Valley Discord-länken? endast på Volsiz.Lämna ett svar