Victoria 3, en helt ny del av den berömda videospelsserien Victoria, har nyligen släppts över hela världen för PC-plattformen. Eftersom det är i ett tidigt skede av lanseringen, står spelet inför flera problem. Ett av de vanligaste problemen som Victoria 3-spelare stöter på är problemet ”Inte lanseras”.

Det här problemet utlöses när spelare försöker starta spelet och ett felmeddelande med meddelandet ” Start av spelet misslyckades. Vänligen verifiera integriteten för dina spelfiler. Om du använder Windows kan du också behöva installera Visual C++ Redistributable och.NET Framework” kommer upp. Tja, det här problemet är inte så enkelt att lösa som det nämns i meddelandet. Om du också stötte på det här felet och vill veta om det finns någon åtgärd än, fortsätt sedan att läsa den här artikeln till slutet.

Victoria 3 lanseras inte

Det har inte ens gått en vecka sedan släppet av Victoria 3 och det har redan börjat störa sina spelare. Inte den idealiska lanseringen som Paradox Development Studio måste ha förväntat sig. Problemet med att inte starta det här spelet är vanligt för spelare som har gamla processorer/processorer. Men det finns ingen anledning att oroa sig eftersom det här problemet har nått utvecklarnas öron och de har redan börjat arbeta på en permanent fix för detta problem i slutet. Men om du inte har den gamla datorn eller processorn, här är några korrigeringar som du måste prova:

1) Verifiera spelfiler:

Nästan varje spel nuförtiden ger en situation där det finns ett behov av att verifiera spelfiler. För att göra det, öppna helt enkelt Steam, gå till biblioteket, högerklicka på Victoria 3 och välj ”Egenskaper”. I avsnittet Lokala filer kan du hitta alternativet att verifiera spelfiler. Välj den och låt processen slutföras.

2) Installera Visual C++-filer:

Det finns en möjlighet att problemet rör en korrupt eller saknad Visual C++-fil. Du måste installera eller reparera dem. För att göra det, gå till Microsofts officiella webbplats och installera filerna VC_redist.x64 och.x86.

3) Installera.NET framework:

Du måste också försöka installera ”.net Framework” igen från Microsofts officiella webbplats. Det finns en stor chans att den redan finns på din PC. Om så är fallet kommer det automatiskt att ge dig ett meddelande om att du redan har det.

4) Starta om din dator

Försök att starta spelet igen efter att ha startat om datorn.

5) Starta från.exe-fil

Gå till spelinstallationsmappen och försök starta spelets.exe-fil därifrån.

Så, det här är några korrigeringar som du kan prova. Om du fortfarande inte kan lösa det här problemet, vänta bara på att tjänstemännen rullar in en patchuppdatering som permanent kommer att eliminera problemet med Victoria 3 Not Launching. Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var användbar. Håll utkik på Volsiz för regelbundna speluppdateringar.Lämna ett svar