Vi hoppas att du är ganska bra med dina monsterdödande färdigheter. Det här är frågan vi ställer oss eftersom vi inte vill att du ska dö i den senaste posten i hack-and-slash-spelserien, Bayonetta 3. Spelet släpptes nyligen för Nintendo Switch den 28 oktober och för med sig någon kanonisk nivå av monstrositeter för vår fläskiga häxa Bayonetta att bekämpa. Den värld hon lever i är i allvarlig fara. Den mörka varelsen känd som Singulariteten är hotande stor och måste besegras. Med några allierade som backar upp henne och även hennes berömda vapen som hennes signaturvapen, måste hon hitta ett sätt att besegra den onda rödögda demonen. Nu kommer att utföra en sådan uppgift också att kräva en toppnivå av styrka och du förlorar uppenbarligen en del av din hälsa när du kämpar mot mörkrets demoner.

Utan hennes fulla styrka kommer det att vara näst intill omöjligt att besegra även de normala monstren i spelet, än mindre att besegra Singulariteten. För att se till att vår hjältinna inte behöver lida i sin strävan att rädda sitt hem, måste vi lära oss sätt att hålla henne vid liv och frisk under hela spelet. Det är trots allt allmänt känt att en spelares avatar, vem det än är, utan full hälsa är ganska svag. När spelarna spelar igenom spelet och skär sig igenom monster, är det viktigt att strategiskt hitta sätt mitt i kampen för att hålla sig vid liv genom att hela sig själva.


Bayonetta 3: Hur återställer man hälsan?

Ingen videospelsspelare skulle vilja dö ut i början av en möjligen lång kamp. Ibland händer det att även bara den långa tid det tar att bekämpa en viss skurk kan kännas underhållande. Detta kommer dock inte att hända om spelaren inte har något sätt att återfå sin hälsa vid rätt tidpunkt. Det är därför spelarna måste ha följande föremål i handen för att läka sig själva i Bayonetta 3. De viktigaste sakerna när man vill föryngra och vårda avataren tillbaka till sitt bästa tillstånd är följande-

  • Häxhjärtan
  • Gröna fjädrar
  • Gröna örtklubbor.

Nu är det viktigt att inse att dessa föremål är lätta att hitta. Spelarna kommer att behöva arbeta hårt för att få dem. Till exempel, om du vill gå och hämta det första föremålet som är Witch Hearts, måste du gå till Rodins butik och köpa föremålet för 30K klot. Tänk på att häxhjärtan är det främsta föremålet för att återfå hälsan, men det är det svåraste att få tag på. Använd det därför klokt. Nästa artikel, Green Feathers, är fortfarande ganska lätt att få tag på. För att få dessa måste du utforska spelet när de finns på marken. Du kan helt enkelt trampa på dem för att skaffa dem. Och Green Herb Lollipops kan vara svåra att odla själv, så du vill köpa dem i Rodins butik igen. Med allt detta sagt, kommer din badass Bayonetta att vara bra att gå. Se till att besöka Volsiz för mer.Lämna ett svar