Kartan är inte så enorm, men Disney Dreamlight Valley snabbresor finns om du vill trolla dig själv över kartan med en snärt med en trollstav… eller tja. Allt du behöver göra för att låsa upp snabba resor i Disney Dreamlight Valley är att använda Star Coins för att låsa upp önskebrunnen i varje område på kartan efter att ha slutfört uppdraget som heter ”Friendship is Everything”. När du har låst upp dem alla – med Star Coins – kommer du att kunna teleportera mellan dem eller till en av dem var du än befinner dig på kartan.

Här är vad du behöver veta om att låsa upp Wells och använda snabba resor i Disney Dreamlight Valley.

Hur man använder Wishing Wells för Disney Dreamlight Valley snabbresor

(Bild: © Gameloft)

För att snabbt resa med en Disney Dreamlight Valley Wishing Well måste du först se till att den är aktiv. Aktiva brunnar är markerade på kartan med en lila ikon och ser rena ut, oförstörda av mörk magi och är inte täckta av träbrädor. Om du har några aktiva brunnar kan du snabbt resa till en genom att klicka på den relevanta ikonen på kartan. Om du klickar på ikonen kommer du omedelbart att teleportera dig till din valda brunn. Förutom att bara kunna resa till aktiva brunnar, finns det inga andra begränsningar du kan skeva till en brunn var som helst och när som helst, även om vissa uppdrag tillfälligt kan blockera snabba resor.

Tyvärr kommer du inte att få ordentlig tillgång till det snabba resealternativet Wishing Well förrän du besöker ett rike och får ett uppdrag från Merlin som heter ”Friendship Is Everything”. Här är vad du måste göra för att slutföra detta uppdrag och låsa upp Wishing Well-snabb resa:

  1. Nå vänskapsnivå 5 med tre olika Disneybybor.
  2. Prata med Merlin igen.
  3. Samla vänskapens klot från törnen och placera den i den närliggande pelaren.
  4. Prata med Merlin på Peaceful Meadow Wishing Well.

Att placera vänskapsklotet i pelaren renar området från mörk magi och gör brunnen säker, men den är svårt skadad. Merlin kommer också att förtrolla några reparationer, vilket gör att du kan använda brunnen för snabba resor. Vart och ett av de åtta områdena i Dreamlight Valley har sin egen brunn, och du måste gå igenom ungefär samma procedur som beskrivs ovan: hämta områdets relevanta klot och placera den i pelaren för att rengöra brunnen. Scrooge McDuck och hans upptåg innebär dock att du måste betala en Disney Dreamlight Valley Star Coins-avgift för att reparera en brunn för att kunna använda den för snabba resor från och med nu var är Merlins magi när du behöver den?!

Hur man använder Dream Castle för Disney Dreamlight Valley snabbresor

(Bild: © Gameloft)

Den andra snabba resmetoden är att använda Dream Castle. Ungefär som med Wishing Wells, kan du klicka på Dream Castle-ikonen på kartan, som är precis ovanför huvudtorgområdet, förutom att du kan välja från en lista över platser att teleportera till. Detta inkluderar alla önskebrunnar du har återställt och alla Disneys världar som du har låst upp tillgång till i drömslottet. Observera att du inte kan resa från Realm till Realm, så du måste återvända till Dreamlight Valley-världen och använda Dream Castle igen för att resa någon annanstans.

Tillgång till drömslottet beviljas ganska tidigt som en del av uppdraget som kallas ”Drömslottet”, vilket är ungefär den tiden du också kommer att få Disney Dreamlight Valley Royal Tools. Här är vad du behöver göra:

  • Möt Merlin på Dream Castle. Han kommer att förklara att du måste samla Dreamlight en valuta som du tjänar på att slutföra utmaningar och plikter för att ta bort natttörnarna från slottet.
  • Samla 2 000 Dreamlight och återvänd till slottet.
  • Spendera Dreamlight för att ta bort Night Thorns och låsa upp slottets interiör.
  • Gå in i slottet och välj ditt första rike.

Med slottet upplåst kommer du nu att kunna använda dess Wishing Well och Realm snabbresemöjligheter i Disney Dreamlight Valley genom att klicka på kartikonen. Realms låter dig få nya uppdrag och karaktärer i Disney Dreamlight Valley.

Hur man rör sig snabbare i Disney Dreamlight Valley

Medan Disney Dreamlight Valley har snabba resor saknar den tyvärr en sprintknapp av något slag för att öka din rörelsehastighet. Däremot kan du få den tillfälliga Well Fed-bonusen som gör att du rör dig ungefär 15 % snabbare. Denna buff är aktiv närhelst din Disney Dreamlight Valley Energy-bar är överfylld efter att ha ätit en rejäl lagad måltid. Vi har massor av andra Disney Dreamlight Valley-tips här också.Lämna ett svar