När börjar Fortnite säsong 5 är frågan som fler spelare nu börjar fundera på när vi tar oss igenom Paradiset och förhandlar om dess olika förändringar, samt ser framåt mot vad temat kan vara genom säsong 5 Battle Pass. Hotet från den olycksbådande Chrome når större höjder, eftersom fler områden blir täckta av den och flyende Fortnite- invånare tar sig till skyarna på ballonger för att rädda sig själva, medan Fortnite Fortnitemares-evenemanget håller Battle Royale kusligt denna Halloween. Om du blickar framåt och funderar på vad Fortnite säsong 5 i kapitel 3 kan ge, så här är allt vi vet om det hittills.

När börjar Fortnite säsong 5 i kapitel 3?

Releasedatumet för Fortnite säsong 5 har inte officiellt bekräftats, men enligt Chapter 3 Season 4 Battle Pass, som det kan ses på Epic Games-webbplatsen (öppnas i ny flik) och meddelandet i spelet på Battle Pass-skärmen, vi kan avgöra att det nuvarande Battle Pass för säsong 4 kommer att sluta den 3 december 2022. Detta betyder att startdatumet för Fortnite säsong 5 troligen kommer att vara runt söndagen den 4 december 2022efter det vanliga stilleståndet för övergången, men det kommer att dröja innan vi får officiell bekräftelse på detta. Detta skulle också göra säsong 4 till en relativt kort 11 veckor, men det är vettigt att få igång Fortnite säsong 5 innan semestersäsongen drar igång helt för att reda ut eventuella problem, och det är troligt att vi kommer att ha ett stort Fortnite live-event denna gång. få saker att gå med en smäll!

Vilka kommer att vara de största förändringarna som gjorts för Fortnite säsong 5?

Den största förändringen i Battle Royale på senare tid är tillägget av Chrome, som inte bara sprider sig över ön för att förändra landskapet utan också har gett oss flera nya Fortnite-vapen som kan höjas efter att ha orsakat skada. Du kan använda Chrome för att fasa igenom väggar, vilket blandar ihop dynamiken i strider eftersom strukturer inte längre kan garanteras skydda dig från dina motståndare. Verklighetsträdet, tillsammans med dess krafter, har torkat upp i detta paradis, och i många områden tar invånarna upp till skyarna på ballonger för att undkomma den hotande metalliska spridningen. Kraftfulla NPC Fortnite The Herald förföljer för närvarande deras Sanctum, och det är troligt att både de och Chrome kan spela en stor roll i att forma förändringarna för Fortnite säsong 5.

Hur mycket kostar Fortnite Season 5 Battle Pass?

Fortnite är gratis att spela, men genom att köpa Battle Pass får du massor av ytterligare belöningar. Fortnite Season 5 Battle Pass kommer sannolikt att vara tillgängligt för de vanliga 950 V-Bucks, vilket innebär att det kommer att räcka för att köpa det minsta V-Bucks-paketet i Fortnite-butiken, prissatt till $7,99 / £6,49 för att få dig 1 000 V-Bucks.

Det är möjligt att få ett försprång genom att köpa Battle Bundle-uppgraderingen. Detta tar dig till nivå 25 på Battle Pass omedelbart. Att göra det kommer att kosta dig 2 800 V-Bucks, vilket du kan få för $19,99 / £15,99 (2 500 V-Bucks, plus 300 gratis).

Om du inte vill spendera några pengar kan du alltid försöka få gratis Fortnite V-Bucks för Fortnite Season 5 Battle Pass, men fall inte för onlinebedrägerier! Om du väljer att spara några V-Bucks, kom ihåg att du bara behöver samla in 950 av dem för att låsa upp nästa Fortnite Battle Pass som börjar i december 2022.

Och det är allt vi vet om Fortnite säsong 5 i kapitel 3 för tillfället, men fortsätt kolla in och vi kommer att ha alla detaljer så fort de avslöjas!

Lämna ett svar