Att hitta Disney Dreamlight Valley Royal Tools är i stort sett din första utmaning i spelet, och det kommer att vara väldigt praktiskt för i princip att göra något annat i Disney Dreamlight Valley. Merlin the Wizard kommer att ge dig uppdraget, och alla fyra vapnen är gömda runt torget så tack och lov inte för långt borta eller komplicerade att upptäcka.

Det är här du behöver söka i Disney Dreamlight Valley för att hitta hacka, spade, vattenkanna och fiskespö.

Du kan samla dessa Disney Dreamlight Valley-verktyg i valfri ordning, med undantag för fiskespöet eftersom det finns inom ett separat område som du behöver ha pickaxen för att komma åt. Fiskspöet kräver också att du slutför ett lite mer involverat uppdrag innan du kan lägga till det i din verktygsuppsättning i Disney Dreamlight Valley. Om du är redo att rusta dig för den kommande resan, så är alla Disney Dreamlight Valley Royal Tools-platserna här.

Pickaxe Royal Tool kan hittas sydost om det öppna Plaza-området och sticker ut ur en glödande fördärvad sten.

När du väl drar ut hackan kommer en ljusstråle att skjuta uppåt och rensa himlen, ta bort mörkret och låsa upp dag- och nattcykeln som matchar din egen lokala tid. Pickaxe kan användas för att bryta stenar och mineraler, samt att rensa dem ur vägen för att ta bort hinder. Att bryta saker kommer att utvecklas med många utmaningar som belönar Disney Dreamlight Valley Dreamlight, och alla ädelstenar du samlar in från gruvstenar, inklusive Disney Dreamlight Valley Emeralds, kan säljas för Star Coins.

Shovel Royal Tool ligger nordost om Plaza-området och sticker upp ur marken till vänster om den övergivna Ratatouille-restaurangen Chez Remy. När du har återställt restaurangen kan du servera Remy det berömda ratatouillereceptet i Disney Dreamlight Valley.

Beroende på vilken riktning du närmar dig från, kan du behöva rensa några av de omgivande natttörnarna för att nå spaden. När du väl har samlat in den kan du använda den för att gräva upp vissa hinder som blockerar din väg, samt för att göra hål som du sedan kan plantera frön i.

Watering Can Royal Tool är faktiskt precis bredvid där du startar detta uppdrag, i den nordvästra delen av Plaza-området bakom ditt nya hem.

Det är lite svårt att upptäcka vattenkannan först eftersom den är gömd bakom några trasiga tunnor, så ta bort de närliggande hindren och leta efter det glödande föremålet bortom. Vattenkannan används för att vattna blommor och grödor för att uppmuntra dem att växa så att du kan skörda dem i framtiden.

Det kungliga fiskespöverktyget kräver mest arbete att samla in, eftersom du först måste få tillgång till området Peaceful Meadow söder om Plaza genom att använda hackan för att rensa en stig, och sedan bege dig till den lilla dammen på nordvästra sidan.

Här hittar du ett trasigt fiskespö, som du sedan måste ta med till Långben – en av de många Disney Dreamlight Valley-karaktärerna du kommer att möta längs vägen – som en del av fiskeexpeditionens uppdrag genom att gå österut till hans hus och interagera med ytterdörren. Prata med Långben inuti och lämna över det trasiga föremålet, som han sedan kommer att ersätta med ett fungerande fiskespö. Följ Goofy till fiskeplatsen och arbeta dig igenom de återstående fiskeexpeditionsstegen för att slutföra uppdraget. Medan fiskespöet används för att fånga fisk och skaldjur från krusningar i vatten – håll utkik efter hummer i Disney Dreamlight Valley – du kan också samla tång i Disney Dreamlight Valley genom att fiska utanför krusningarna!

Med alla fyra Disney Dreamlight Valley Royal Tools samlade kan du nu gå och träffa Merlin på Dream Castle för att slutföra The Royal Tools questline. Var medveten om att varje gång du använder ett Royal Tool kommer du att förlora Disney Dreamlight Valley Energy som måste fyllas på! I detta tidiga skede av spelet kan du också samla alla föremål från Disney Dreamlight Valley Founder’s Packs.Lämna ett svar