De bästa Modern Warfare 2 M4-laddningarna börjar avslöjas. M4-geväret är ett av de mest mångsidiga vapnen i spelet och fungerar bra vid möten på nära, medel- och långdistans. För den här öppningshelgen kommer det sannolikt att vara en av vapnen du blir dödad av oftare, på grund av det faktum att den är upplåst som standard för alla spelare.

Ändå, om du vill ha en fördel mot konkurrenterna, kommer du att vilja skapa den bästa M4-laddningen i Modern Warfare 2 som du kan. Sanningen att säga har det här vapnet en riktigt vild mängd tillbehör tillgängliga, som var och en kan justeras det finns ett häpnadsväckande antal finjusteringar av M4-tillbehör som gör att du kan bråka med allt från ADS-hastigheten på dina sikte till ditt fats räckvidd. Du måste maxa vapennivån för att få tillgång till dessa alternativ, men med den här mördande laddningen borde det inte ta dig lång tid att komma dit.

Det är troligt att sättet vi ser det här automatgeväret kommer att fortsätta att utvecklas då. Men under tiden, här är den bästa MW2 M4 Loadout vi har hittat hittills efter att ha jämnat ut vapnet till nivå 20.

Best Modern Warfare 2 M4 loadout Aggressiv

 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Nosparti: FTAC Castle Comp
 • Pipa: Hightower 20″ fat
 • Lager: Corium Price Factory
 • Bakre grepp: XTEN Grip
 • Mottagare: M4

Det här är den bästa Modern Warfare 2 M4 Loadout som vi har hittat hittills, särskilt för aggressiva spel i kärnutbudet för 6v6-multiplayer. Denna MW2 M4-konstruktion är konsekvent vid möten på kort och medelhög räckvidd, med tillbehör som Forge-Tac Castle Comp som hjälper till att hålla din rekyl under kontroll. I ett lika snabbt och oförlåtande spel som Modern Warfare 2 är det särskilt viktigt att hantera din rekyl, särskilt när du hanterar korta kartor med korta engagemangsintervall. Dessutom förbättrar tillbehör som XTEN Grip din sprint-to-fire och ADS, som kombineras fantastiskt med Cronen Mini Red Dot-optik.

Om du ville förbättra kontrollen och mångsidigheten i denna M4-konstruktion ytterligare, kan du överväga att byta ut den tunga Hightower 20″ Barrel mot den mer lätta 14″ Carbine Shroud Barrel. Om du menar allvar när det gäller rekylhantering, hantering och din ADS-tid, så är det något du verkligen bör tänka på liksom Lockgrip Precision-40 under-pipe, snarare än Corio Precio Factory.

Bästa Modern Warfare 2 M4 laddning lång räckvidd

 • Optik: SZ Lonewolf Optic
 • Nosparti: Forge-Tac Castle Comp
 • Pipa: Tempus Hightower 20″ fat
 • Underrör: VX Pineapple Vert Grip
 • Lager: Demo Precision Elite Factory
 • Mottagare: M4

Oavsett om du funderar på att hoppa in i Ground War, försöker förbereda dina vapen inför Warzone 2, eller helt enkelt vill ha lite mer räckvidd i de centrala 6v6-lägena, kanske du vill överväga denna långväga M4-byggd i MW2. Det här är en tyngre installation än den aggressiva konstruktionen, vilket gör dig mindre livskraftig i möten på kort avstånd; rekylen slår som en hammare, men det är lättare att kontrollera på avstånd när du väl kommer igång. Allt från Hightower 20″ Barrel till VX Pineapple Vert Grip kommer att allvarligt påverka ditt sikte och rörelsehastighet, men den här laddningen handlar om att komma i position och skära av fiender när de försöker klara avstånd med minimal täckning.

När det gäller optiken finns det verkligen många alternativ här. Scopes är universellt delade bilagor i Modern Warfare 2, så välj gärna det som är bekvämt. Vad jag skulle säga är dock att du inte vill gå för ett skytteskop, inte ens på denna långa konstruktion håll den mångsidig, något som kan fungera bekvämt över alla tre engagemangsintervall, även om det kostar dig en lite ADS och sikta gång rörelse hastighet.

Bästa Modern Warfare 2 M4 Class Build

 • Sekundärt vapen: Hurricane (SMG)
 • Taktisk: Blixtgranat
 • Dödlig: Frag Grenade
 • Fältuppgradering: Utplacerbart skydd
 • Förmånspaket: Assault

Förutom dina tillbehör låter Modern Warfare 2 dig också bygga ut din egen klass välja ett sekundärt vapen, tillsammans med dina förmåner, utrustning och mer. Även om du kan bygga ut ditt eget Perk-paket så att du kan mixa och matcha Base Perks, tillsammans med en Bonus Perk och en Ultimate Perk som kan tjänas in i matchen måste du jämna ut din karaktär ganska avsevärt för att få tillgång till dessa alternativ. Om du precis har börjat rekommenderar vi att du håller dig till Assault Perk Package.

Om vi ​​skulle bygga ett drömförmånspaket för våra aggressiva och långa M4-byggen, skulle det innehålla följande: Overkill (Basic Perk 1), Scavenger (Basic Perk 2), Fast Hands (Bonus Perk), Quick Fix (Ultimate Perk). ). Nu innehåller standardpaketet Assault Perk alla dessa utom Fast Hands, istället kommer det utrustat med Hardline Bonus Perk vilket minskar din killstreak-kostnad med en kill, vilket inte är så illa.

Assault Perk-paketet ger dig också Overkill, vilket innebär att du kan bära ett andra primärt vapen i strid. Det är här du vill plocka upp Hurricane, som i huvudsak är M4 som en SMG. Seriöst, investera tid i det här vapnet nu, innan det verkligen börjar dominera.

Håll reda på Modern Warfare 2-felkoderna och hur man löser dem, och håll utkik efter uppdateringar om huruvida Modern Warfare 2-servrarna är nere när fler spelare hoppar in i spelet denna helg.

Lämna ett svar