Människor som älskar retrostilade videospel är imponerade över denna nya titel. Spelets pixelliknande grafik hindrar det inte från att leverera skräck och obehag. Spelet har redan rullats ut på PC och folk på konsoler är nyfikna på om det är på väg till deras butiker också. Faith The Unholy Trinity kommer verkligen att vara ett fantastiskt tillägg till Xbox, PS och Nintendo Switch. Naturligtvis är användare nyfikna på om utvecklarna har avslöjat något slags releasedatum för dessa plattformar. Många gånger når indiespel inte ut på konsolmarknaderna. Därför är konsolägare alltid i förvirring när ett nytt spel släpps för PC.

Faith The Unholy Trinity är ett fantastiskt 8-bitars pixelliknande skräck-överlevnadsvideospel. Berättelsen kretsar kring en ung präst som får sin värld upp och ner. Saker och ting blir bara värre när du stöter på fler demoner, monster och kultister. Allt detta medan prästens egen tro börjar minska. Det är fantastiskt hur utvecklarna har lyckats skapa och leverera en så cool historia. Faith The Unholy Trinity har fått mestadels positiva kommentarer på alla forum. Detta är tillräckligt med anledning till varför folk på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo vill att det ska rullas ut för deras enheter också.

| Läs också: Stöder Faith The Unholy Trinity Multiplayer?

Faith The Unholy Trinity PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S och Nintendo Switch Releasedatum

Tyvärr finns det inget fast datum för Faiths konsolsläpp. Men du kommer att bli glad att veta att utvecklarna har avslöjat att de planerar att komma till konsolbutikerna mycket snart. Detta är fantastiska nyheter för nu kan konsolanvändare vara lugna eftersom de kommer att kunna njuta av detta fantastiska videospel. Utvecklarna avslöjade denna information som ett svar på en fråga på Steam. Dessutom, eftersom Faith har fullt stöd för kontroller, kommer du inte att ha några problem med att spela spelet på dina enheter.

På spelets officiella forum ville en spelare veta om spelet skulle rulla ut för konsoler. Utvecklaren svarade att de planerar att släppa konsolversioner snart nog. Observera att de inte var specifika om vilka konsoler som kommer att stödjas, så saker är osäkra. Men eftersom spelet inte har den mest realistiska grafiken eller den mest kraftfulla spelmotorn, kan vi anta att det kommer att fungera smidigt på både nuvarande och nästa generations konsoler. Men vi får vänta och se vad utvecklarna har planerat för framtiden. Tills dess, håll ögonen öppna för Digi Statement och lycka till med spelandet.Lämna ett svar