I Gotham Knights måste du bekämpa brott för att rädda staden från skurkar och skurkar. Du kommer att behöva föra arvet från Batman vidare och har därför inget annat alternativ än att delta i olika strider. Under strider spelar din hälsa en stor roll. Om du har dålig hälsa skulle det vara svårt för dig att fortsätta länge. Detta är anledningen till att hälsosatser finns tillgängliga i spelet så att du kan återställa HP när du är låg. Men det finns en gräns för hur många hälsopaket du kan bära. Vad händer om du får ont om dessa hälsopaket? Finns det något sätt att få mer? Svaret på alla dessa frågor är ”JA”! och vi är här med en guide för att visa dig hur du skaffar dem i Gotham Knights.

Gotham Knights: Hur får man hälsopaket

I Gotham Knights är det bästa sättet att återställa din hälsa att komma tillbaka till klockstapeln. Detta är huvudbasen för dina operationer och när du än kommer hit kommer du att återfå all din hälsa. Du får sju hälsopaket här. Men det kommer inte alltid att vara möjligt att nå Belfry, särskilt i fallet med ett pågående uppdrag. Så i en sådan situation kan du se dig om efter ambulanser. Om du kan se någon ambulans i närheten, gå mot den. Förutom ambulansen kommer du att kunna se kistor. När du öppnar dem kan du få några hälsopaket.

Men låt oss anta en annan situation. Du är mitt i ett slagsmål och du känner att din hälsa håller på att försämras. Du kan varken gå tillbaka till Belfry eftersom du är mitt i ett uppdrag, eller du kan se någon ambulans i närheten. Finns det något sätt att fortfarande återställa din hälsa? Svaret på denna fråga är återigen ”JA”! Även i avsaknad av en ambulans i närheten kan du fortfarande återställa din hälsa. För att göra detta måste du bekämpa en stor Brute Enemy. Ju fler fiender du kommer att döda, desto större är chansen att de tappar hälsopaket. Efter att ha besegrat dessa fiender kommer du att kunna upptäcka hälsopaketet som släppts av dem i form av ett ”PLUS”-tecken. Den kommer att finnas på platsen där de kollapsade. Du måste gå till den exakta platsen för skylten för att återställa din hälsa.

Lämna ett svar