Med Modern Warfare 2 ute nu kanske du vill få ett litet försprång online. Oavsett om du försöker hitta säsong ett av stridspasset, har problem med att komma åt ditt Vault Edition-innehåll, funderar på att bygga ett bättre M4 automatgevär eller bara behöver hjälp med att ta reda på crossplay-inställningen i MW2, vi har dig täckt här.

Modern Warfare 2 lanserades globalt den 28 oktober, även om spelare med en förbeställning hade en veckolång tidig tillgång till kampanjen. Medan vi fortfarande håller på att sammanställa vår slutliga recension, kan du också hitta våra sista intryck av kampanjen nedan spoiler alert: det är fantastiskt.

Vi kommer att uppdatera den här sidan de kommande dagarna med mer, när vi börjar leta efter de bästa Modern Warfare 2-vapen och klassbyggen. Under tiden, fortsätt att scrolla efter nyckelinformationen du behöver för att trivas på öppningshelgen.

Modern Warfare M4 laddningar

Om du är ute efter att påverka, vill du ha en av de bästa M4-laddningarna i Modern Warfare 2. Automatgeväret har redan positionerats som ett nyckelvapen i MW2, på grund av det faktum att alla spelare har tillgång till det, och det breda utbudet av bilagor som är tillgängliga för det. M4 är kraftfull och mångsidig, och vi har skapat ett aggressivt och mer långtgående alternativ för flera ändamål som kan hjälpa dig att hålla dig konkurrenskraftig i 6v6-multiplayer- och större Ground War-konfigurationer.

Battle Pass lanseras 16 november

Modern Warfare 2-stridspasset har inte lanserats tillsammans med spelet, men säsong ett kommer att släppas inom kort. Det kommer att lanseras tillsammans med Warzone 2, med progression som delas mellan MW2 multiplayer, den nya Battle Royale och det kommande Warzone Mobile-spelet som lanseras 2023.

Hur man ställer in MW2 crossplay

Om du funderar på att spela och kommunicera med vänner på olika plattformar, vill du ställa in Modern Warfare 2 crossplay. Det är verkligen lätt att göra i år, men det som är lite tuffare är möjligheten att inaktivera funktionen medan PlayStation-användare kan justera detta, förändra poolen av spelare de möter online, kan Xbox- och PC-ägare bli besvikna över att få veta att crossplay är obligatorisk.

Få åtkomst till innehållet i Modern Warfare 2 Vault Edition

Utgåvan av Modern Warfare 2 Vault Edition inkluderade Season One Battle Pass, 50-nivåhopp, såväl som unika vapenskinn och operatörer. Vissa spelare upptäcker dock att de inte kan komma åt något av innehållet. Om det har hänt dig, få inte panik det finns en enkel lösning! Så här kan du komma åt innehållet i Modern Warfare 2 Vault Edition om det inte dyker upp.

Var är MW2 Hardcore-läget?

Modern Warfare 2 Hardcore-spellistan är på väg men kommer inte förrän senare. Medan Battle Pass har ett fast datum på plats, är Hardcore, nu känd som Tier 1, helt enkelt listad som ”kommer snart”. Du kan tekniskt prova läget med vänner genom att skapa en privat match, men den kommer inte att vara tillgänglig i den allmänna matchningspoolen förrän senare. Vi meddelar dig så snart Infinity Ward släpper mer information.

Modern Warfare 2 Felkoder förklaras

Med tanke på det enorma antalet av er som försöker komma in i Modern Warfare 2 just nu runt om i världen är det ingen överraskning att servrarna kan ha det kämpigt. Det är därför vi spårar om den viktiga frågan: Är Modern Warfare 2-servrarna nere?

Dessutom undersöker vi också Modern Warfare 2-felkoderna och vi har information om hur man åtgärdar dem. Till exempel, här är en guide om hur du fixar Modern Warfare 2-statusinstallationsfelet som dök upp under förladdningsperioden.

Vad är ADS i Modern Warfare 2?

Om du vill slutföra några av vapenmästarutmaningarna kanske du undrar: vad är ADS i Modern Warfare 2? Detta är en förkortning som används i många skjutspel, och en potentiellt förvirrande stenografi som finns överallt i menyerna om du är ny inom genren! Det betyder att du kommer att vilja ”Sikta ner siktet”, snarare än att skjuta från höften.

Modern Warfare 2 recension

Vår Call of Duty: Modern Warfare 2-recension av den nya kampanjen är nu live, det är fantastiskt. Från dess imponerande öppningsakt till dess explosiva final, MW2-kampanjen hyllar seriens förflutna och ger oss en känsla av vart den är på väg med den nya spelmekaniken och systemen som hjälper till att informera Modern Warfare 2 multiplayer och det kommande Warzone 2. Don Missa inte den här kampanjen, den ser fantastisk ut och spelar fantastiskt.

Hur man hittar MW2 Safe-koderna

Letar du efter hjälp med att öppna de tre mystiska kassaskåpen i den nya Call of Duty-kampanjen? Vår guide hjälper dig inte bara att hitta Modern Warfare 2-säkra kodplatser och kombinationer i Alone- och El Sin Nombre-uppdragen, utan vi har även lösningarna till hands om du bara vill ha en snabb belöning/trofé.

Modern Warfare 2-räder kommer snart

Infinity Ward introducerar raids till Modern Warfare 2. Dessa kommer att vara en del av det samarbetande spelläget Spec Ops och kommer att driva oss igenom flera timmar långa utmanande möten som kommer att utveckla kärnan i MW2-historien och ge unika belöningar. Vi vet inte mycket mer utöver det, även om IW säger att de första Modern Warfare 2-raiderna kommer att börja i december.

Warzone 2 kommer snart

Modern Warfare 2 är i grunden en förhandstitt på vad som kommer att komma i Warzone 2. Battle Royale är byggd på samma grund vilket tar MW2:s rörelsemekanik och vapensystem till en helt ny, vidsträckt ökenkarta. Det är spännande grejer, så du kanske vill lära dig allt som finns att veta om Warzone 2 innan det släpps den 16 november 2022.Lämna ett svar