Det finns tre Modern Warfare 2-säkra koder att hitta i kampanjen, och även om de inte är integrerade i att avsluta Task Force 141:s mål, innehåller de några kraftfulla vapen som hjälper dig att ta dig igenom. Kassaskåpen kan finnas i uppdragen El Sin Nombre och Alone, och de kan vara lätta att missa.

Om du kan hitta alla tre säkerhetskoderna i Modern Warfare 2-kampanjen, kommer du också att låsa upp Gentleman Thief Trophy / Achievement. Så tid sparar dig besväret, nedan har vi listat kombinationerna och platserna för de tre MW2-skåpen, så att du kan spendera mer tid på att fotografera och mindre tid på att plundra.

Alla Modern Warfare 2 säkerhetskoder

Det finns tre säkerhetskoder i kampanjen Modern Warfare 2, som finns i följande områden:

 • El Sin Nombre säkerhetskod (02-02-19), på övervåningen i lägenhetskomplexet, gömt i skåpet i Diegos rum.
 • Ensam Säkerhetskod 1 (10-10-80), på övervåningen i kaféet, precis efter att du träffat den döende mannen.
 • Ensam Säkerhetskod 2 (37-60-80), i verkstaden under kaféet, som kan lokaliseras genom att ta en skarp vänstersväng en gång utanför.

Den namnlösa säkerhetskodplatsen

 • Plats: Diegos rum
 • Säkerhetskod: 02-02-19
 • Belöning: Silenced Lockwood 300-hagelgevär och Plate Carrier-rustning

I El Sin Nombre-uppdraget, där du och Alejandro infiltrerar ett kartellgömställe, har ni fritt spelrum att utforska om ni inte utlöser strid med någon misstänkt aktivitet. Du måste navigera till andra våningen i komplexet och hitta den långa korridoren. Väl där, leta efter en dörr mittemot hissen det är Diegos rum och platsen för det första Modern Warfare 2-skåpet.

El Sin Nombre kassaskåpskoden finns på ett porträtt i samma rum, även om du lika gärna kan springa direkt till skåpet på baksidan av rummet, öppna upp det och slå 02-02-19 in i kassaskåpet för att få tillgång till Lockwood 300-hagelgeväret och Plate Carrier-rustningen du behöver båda för att överleva anfallet som kommer till dig.

Ensam säker kodplats 1

 • Plats: Kafé
 • Säkerhetskod: 10-10-80
 • Belöning: Tystnad.50 GS pistol och kastknivar

I Alone-uppdraget, som lämnar Soap strandsatt i Las Almas territorium utan några vapen, finns två dolda kassaskåpskoder. Den första kommer relativt sent in i uppdraget, efter att Ghost har lärt dig grunderna i vapen- och utrustningsarbete via radion, men innan helvetet brakar löst. Efter att ha överlevt de slingrande gatorna, kommer du att stöta på en grön dörr det här är en booby fångade med ett Lockwood-hagelgevär, så smyg in via ett öppet fönster, avaktivera fällan och gå uppför trappan. Väl där kommer du att stöta på en döende man i slutet av en korridor och strax utanför honom ett kafé.

Gå inte till de lägre nivåerna i kaféet, eftersom detta kommer att utlösa nästa möte med uppdraget. Istället vill du svänga vänster medan du fortfarande är på övervåningen och leta efter dörren märkt ”ingen inträde”. Öppna dörren med ett bändverktyg det borde finnas gott om hantverksmaterial runt dig om du behöver det och där hittar du den andra säkerhetskoden för Modern Warfare 2. Titta antingen i kalendern på väggen eller använd kod 10-10-80 för att få den sju runda Silenced.50 GS-pistolen.

Ensam säker kodplats 2

 • Plats: Verkstad
 • Säkerhetskod: 37-60-80
 • Belöning: Armborst och kastknivar

När du har gått ner i kaféet blir du omedelbart omgiven av vakter. Du kan antingen ta den här situationen smygande eller högt, även om vi antar att du väljer det förra här. Varifrån du släpper in på de nedre våningarna av kaféet, smyger runt till baksidan och går ut genom en dörr till vänster om byggnaden du kommer in i en gränd och du kommer att vilja gå mot den vita parkerade bilen. Gå in i den blå dörren och kassaskåpet kommer att finnas där och väntar på att du ska mata in koden 37-60-80 för att få en armborst och två bultar ammunition.

Om du vill hitta säkerhetskoden själv, gå in i nästa rum och kolla mekanikerns dator du hittar allt du behöver där. Dessutom, om du inte kan ta dig in i gränden på grund av patrullerande vakter, kan du alltid gå ut till framsidan av kaféet, svänga vänster och krypa under en delvis öppnad skjutdörr. Hur som helst, du behöver den där armborsten och kastknivarna om du vill ta dig igenom det här området utan att utlösa larmet, vilket gör uppdraget 100 % svårare.

När du är klar med kampanjen, varför inte skapa den bästa M4-laddningen i Modern Warfare 2 för att hjälpa dig få en fördel online.Lämna ett svar