Faith The Unholy Trinity har blivit det bästa retro 8-bitars pixelliknande videospelet på marknaden. Utvecklarna lyckades fånga essensen av panik och skräck även med pixelliknande grafik. Men i likhet med andra släppta videospel har Faith The Unholy Trinity också några buggar och problem. Många spelare har stött på en konstig bugg när de spelat kapitel 1 i spelet. De fastnar och kan inte röra sig eller peka i någon riktning. Naturligtvis vill alla veta om utvecklarna har hittat en lösning för det här problemet eller inte. Det är ganska frustrerande eftersom att starta om spelet och hela nivån inte heller löser felet.

Faith är ett fantastiskt videospel för spelare som föredrar retro pixel-stil 8-bitars videospel. Denna stil var mycket populär under början och mitten av speltiden. Det är ovanligt att utvecklare väljer den här typen av stil när kvaliteten på grafiken i tv-spel har blivit allt mer realistisk. Men det här nya inlägget kan fånga essensen av den eran. Eftersom det är ett skräck-överlevnads-videospel kommer du att hamna i många svåra situationer. Spelet är framgångsrikt i att skapa en obekväm miljö även utan att använda billiga hoppskräck. Vi kommer att diskutera spelet mer i detalj i någon annan artikel.

| Läs också: Stöder Faith The Unholy Trinity Multiplayer?

Tro Den oheliga treenigheten har fastnat i kapitel 1 Problem: Finns det någon lösning ännu?

Tyvärr finns det ingen officiell lösning för detta problem än. Men du kommer att bli glad att veta att utvecklarna är medvetna om detta fel och de sa att det kommer att undersökas. Den största förvirringen med det här problemet är att din karaktär i spelet inte kommer att kunna röra sig i en viss situation i kapitel 1. Du kommer att befinna dig i den här speciella situationen när du stöter på Amy. Din karaktär kommer att låsas i sin position när hon kommer ut från källaren.

Tja, många spelare kunde ta sig förbi nivån ganska lätt utan att fastna, men om du inte kunde, då har du, min vän, stött på en bugg. Du kan prova att använda en handkontroll för att spela spelet och kontrollera om saker och ting fungerar bra. Om de gör det, är det ett problem med din mus. Annars bör du skicka in en biljett och vänta på att en officiell snabbkorrigering ska lanseras. Vi är säkra på att utvecklarna kommer att korrigera det här problemet på nolltid. Tills dess, håll ögonen öppna för Digi Statement och lycka till med spelandet.Lämna ett svar