Om du undrar vad ADS är i Call of Duty Modern Warfare 2, så har du förmodligen försökt med 50 dödsfall medan du är i ADS med M4. Eller så har du sett det någon annanstans i inställningarna eller någon annan utmaning och är osäker på vad det egentligen betyder. ADS står för Aim Down Sight, som är en standardförkortning som används i Modern Warfare 2 och många andra shooters, och det betyder i princip att du tittar igenom ditt vapens räckvidd istället för att skjuta från höften.

Så varför behöver du ADS i Call of Duty? Det främsta skälet till att använda det är noggrannhet, eftersom du kommer att få mycket mindre kulspridning medan du siktar neråt, och beroende på zoomnivån på ditt bifogade kikarsikte låter detta dig rikta in dig på mer avlägsna fiender med större precision för att träffa ditt märke. Det finns också vissa utmaningar som du behöver sikta neråt för att dina framsteg ska räknas, så här är allt du behöver veta om hur du gör ADS i Modern Warfare 2.

Hur man annonserar i Call of Duty Modern Warfare 2

För att ADS i Call of Duty Modern Warfare 2 behöver du helt enkelt hålla ned siktavtryckaren, som är standardinställd som L2/LT på din handkontroll. Detta kommer att få upp ditt räckvidd och låter dig sikta neråt, så att du kan rikta in dig på fiender eller få en bättre överblick över området du täcker framför dig. Standardinställningen är att hålla ned triggern för att gå in i ADS och sedan släppa den för att återgå till normal vy, även om du kan ändra ditt Aim Down Sight-beteende i kontrollerinställningarna under Gameplay för att växla med triggern istället. När du ställs inför utmaningar som att få 50 dödar medan ADS med M4 i Modern Warfare 2, se till att du siktar neråt när du engagerar dig med fiender, eftersom alla hipfire-dödar du får inte räknas och bara förlänger tiden det tar dig att rensa den uppgiften.Lämna ett svar