Modern Warfare 2 har föremål som kallas Field Upgrades som spelare kan använda i stridens hetta för att hjälpa dem i kampen. Medan du hanterar och bygger din vapenladdning kommer du också att få välja en fältuppgradering som passar ditt val. Dessa fältuppgraderingar kan vara användbara i en mängd olika situationer, eftersom var och en ger olika grader av fördelar. En av dessa uppgraderingar är Battle Rage ett experimentellt stimulerande medel som får spelaren att gå in i en nästan oövervinnerlig frenesi under en kort tid. Följande är allt du behöver veta om Battle Rage i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Hur fungerar Battle Rage i Modern Warfare 2

Som kort nämnt ovan är Battle Rage en Field Upgrade som spelare kan använda under matcher för att få en tillfällig boost. Battle Rage är i grunden ett stimulerande medel som, när det aktiveras, får spelaren att återskapa hälsan snabbt, utveckla motståndskraft mot taktisk utrustning och få förmågan att tactical Sprint oändligt. Denna förmåga kan bara aktiveras när Battle Rages aktiveringsmätare är full, och buffen varar i cirka 20 sekunder.

Battle Rage är en Field Upgrade som är bra för både offensiva situationer eller defensiva retreater. Den ökade hälsoförnyelsen, motståndet mot taktiska vapen och förmågan att sprinta oändligt kombineras perfekt för att starta svidande attacker mot fiender bakom skydd, eller en grupp fiender som kurar ihop sig. I andra fall, om du behöver göra ett streck från en kompromissad position, aktivera helt enkelt Battle Rage för att göra en snabb reträtt. Det bör noteras att Battle Rage inte gör dig oövervinnerlig. Med andra ord kommer du att dö om skadan du tar är mer än den hälsa du återskapar.

Hur man får Battle Rage i Modern Warfare 2

Spelare kan låsa upp Battle Rage Field Upgrade i Modern Warfare 2 genom att tjäna XP och uppnå Rank 24. Spelare kommer också att få JOKR- startaren när de uppnår ovannämnda rang.

Vill du lära dig några nya rörelsetrick i Modern Warfare 2? Kolla in How to Mantle and Ledge Hang i Modern Warfare 2, här på Volsiz.Lämna ett svar