I Apex Legends säsong 15 kommer spelare att få se den nya Broken Moon Map, en ny Legend Catalyst och ett helt nytt Battle Pass. Den officiella Battle Pass-trailern för säsong 15 avslöjade några av de kosmetika som spelarna kan samla på, och alla ser unika ut i design. Som alltid kommer det att finnas ett Reactive Weapon Skin, tillsammans med några legendariska och episka legendskins som finns med i Battle Pass för säsong 15. Här är de legendariska och episka karaktärerna Skins som spelare kommer att se i Apex Legends säsong 15 Battle Pass.

Ash and Revenant Legendary Skins i Apex Legends säsong 15 Battle Pass

Den officiella Battle Pass-trailern gav fansen en glimt av den nya Broken Moon Map, och vi fick också se Catalyst och andra legender i aktion. Battle Pass kommer att kosta 950 Apex Coins, och spelare kan köpa Premium Battle Pass Bundle för 2 800 Apex Coins för att låsa upp de första 25 nivåerna. Två legendariska skinn för Ash och Revenant fanns med i trailern. På samma sätt kommer Epic Legend Skins för Loba, Catalyst och Seer också med Battle Pass för säsong 15.

Legendariska skinn

 • Ash: Imperial Assailant
 • Charm
 • Springa
 • R-99 vapenskinn
 • Ram
 • Set med tre spårare
 • Revenant: Mail Order Monster
 • Charm
 • Springa
 • 30-30 Repeater Vapen Skin
 • Ram
 • Set med tre spårare

Epic Skins

 • Loba: Med sällsynt rampage-vapenskinn, ram, charm och holo
 • Katalysator: Med sällsynt Spitfire-vapenskinn, ram, charm och Holo
 • Seer: Med sällsynt Eva-8-vapenskinn, ram, berlock och holo

Spelare kan också förvänta sig olika kosmetiska föremål för andra legender i Battle Pass för säsong 15. I säsong 15 kan spelare också gåvor från butiken. Klistermärken kommer också till spelet som en ny form av kosmetika. Du kan kolla in de officiella Patch Notes för säsong 15 för att veta mer om den kommande säsongen.

Undrar du vad är start- och slutdatumen för varje Apex Legends-säsong? Kolla in alla Apex Legends säsongens start- och slutdatum på Volsiz.Lämna ett svar