Apex Legends säsong 15 patchnoteringar släpptes, avslöjar förändringar som kommer till säsong 15. Tyvärr finns det inget nytt vapen och inga legendfantaster och -nerfs, men anpassningsbara hälsoartiklar kommer till Apex Legends.

Hur fungerar klistermärken i Apex Legends?

Spelare kan samla klistermärken för att sätta på helande föremål. Under helande i spelet kommer klistermärken att visas på sprutor, Med-Kits, Shield Batterier, Shield Cells och Phoenix Kits och kan anpassas i spellobbyn. Under säsong 14 finjusterades helande animationer, vilket gjorde platsen för klistermärken mer synlig under helande. Det kommer att finnas klistermärken att hämta från Battle Passes, Apex Packs och eventuellt evenemangsbelöningar.

14 klistermärken kommer att släppas i början av säsong 15 och kan köpas i ett tematiskt klistermärkepaket som garanterar ett nytt klistermärke. Klistermärken inkluderar tecknade bilder av legender, Apex-logotyper och mer.

Tillägget av klistermärken kan vara spännande för vissa, men många fans är besvikna över bristen på spelförändringar under säsong 15. Fans har visat frustration över att kosmetiska föremål som klistermärken har prioriterats framför spelförändringar som legendfantaster och -nerfs, eller vapentillägg eller ändringar. Men det finns fortfarande betydande förändringar i säsong 15, inklusive den nya legenden Catalyst och den nya kartan Broken Moon.

För mer om Apex Legends, kolla in Hur man aktiverar inloggningsverifiering i Apex Legends på Volsiz.Lämna ett svar