Hop-ups och olika tillbehör i Apex Legends förstärker ett vapens potential, och under året har spelare sett stora rotationer för denna utrustning. Anvil Receiver är en gyllene Hop-Up som kan utrustas till R-301 och VK-47 Flatline Assault Rifles. Denna Hop-Up återvänder till Apex Legends i säsong 15, och fansen är spända på att se hur detta kommer att ta fram den enkla AR-metan i spelet. Här är allt du behöver veta om städmottagaren som återvänder i Apex Legends säsong 15.

Hur får man städmottagaren i Apex Legends

Anvil Receiver är en oerhört kraftfull Hop-Up som ökar semi-auto fire mode skada för R-301 och VK-47 Flatline. Städmottagaren kan erhållas från markbyte, och den kan också tillverkas från replikatorn. Den ökade skadan tillåter spelare att slå en motståndare med bara några få kulor.

Anvil Receiver togs bort från spelet för nästan ett år sedan, och dess återkomst i säsong 15 betyder säkert att single-fire-metan kommer att bli populär igen för två av de bästa Assault Rifles i spelet. Respawns officiella blogg nämner inga ändringar av denna Hop-Up, och följande tabell visar skadeökningen med detta tillbehör utrustad.

Vapen Skada per skott Skada per skott med städmottagare utrustad
VK-47 Flatline Huvud – 38
Kropp – 19
Ben – 14
Huvud – 86
Kropp – 43
Ben – 39
R-301 Huvud – 28
Kropp – 14
Ben – 14
Huvud – 70
Kropp – 35
Ben – 32

Spelare med ett erfaret avtryckarfinger kommer att finna det lättare att skjuta R-301 och VK-47 Flatline i singelläge. En idealisk metod är att växla mellan automatisk och enkel brand mellan slagsmålen för att få ut det mesta av städmottagaren. När du tar slagsmål över längre avstånd rekommenderar vi att du använder 2x HCOG Bruiser, eller 2x-4x Variable AOG, eller 3x HCOG Ranger.

Undrar du vad är start- och slutdatumen för varje Apex Legends-säsong? Kolla in alla Apex Legends säsongens start- och slutdatum på Volsiz.

Lämna ett svar