Fältuppgraderingar i Modern Warfare 2 är verktyg som du kan utrusta på slagfältet för att få ett övertag i strid. Dessa kan inkludera en rad föremål som övervakningsdrönare, anti-ammunitionssystem eller utplacerbara skydd. Med flera fältuppgraderingar att välja mellan måste spelare välja en som kompletterar deras anpassade laddning mest. Det finns dock några uppgraderingar som fungerar praktiskt taget bra i alla laddningar. Följande är de bästa fältuppgraderingarna i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Hur man låser upp alla fältuppgraderingar i Modern Warfare 2

Det finns flera fältuppgraderingar som spelare kan utrusta från sin Custom Loadout. Fältuppgraderingar låses upp genom att gå vidare i spelet och gå upp i nivå. De laddas upp med tiden, och när de är fulladdade kan du aktivera uppgraderingen. På nivå 45 kan spelare välja att använda två fältuppgraderingar, till priset av en långsammare uppladdningshastighet för varje. Följande är alla fältuppgraderingar och hur man låser upp dem i Modern Warfare 2.

Fältuppgradering Upplåsningskrav
Utfällbart skydd Standardupplåsning
Taktisk insättning Nå nivå 43
Trophy System Nå nivå 8
Dödstyst Nå nivå 51
Bärbar radar Nå nivå 5
Battle Rage Nå nivå 24
Suppression Mine Standardupplåsning
Laddningsfall Nå nivå 45
Taktisk kamera Nå nivå 12
Ammunitionslåda Nå nivå 16
Rök Airdrop Nå nivå 30
Uppblåsbar Decoy Nå nivå 49
Recon Drone Standardupplåsning
DDOS Nå nivå 38
Anti-pansarrunda Nå nivå 20

Bästa fältuppgraderingar att använda i Modern Warfare 2

Varje fältuppgradering i Modern Warfare 2 kan vara fördelaktig i olika situationer. Men vissa uppgraderingar övertrumfar oundvikligen andra när det kommer till hur ofta du kan dra nytta av dina Field Upgrade-förmågor i strid. Följande är de fem bästa fältuppgraderingarna som kan vara effektiva i alla Loadout i Call of Duty: Modern Warfare 2.

  • Dead Silence – Till skillnad från tidigare titlar har Dead Silence ändrats från att vara en förmån till en fältuppgradering i Modern Warfare 2. Trots det är fördelen med att låta dina rörelser omintetgöras i en konkurrenskraftig FPS nästan ingen. Med Död tystnad aktiverad blir dina fotspår tillfälligt tysta. Att döda med vapen, kastbara och närstrider kommer dessutom att uppdatera varaktigheten av uppgraderingen.
  • Trophy System – Trophy System är ett autonomt försvarssystem som fångar upp inkommande ammunition och projektiler från fiender. Den kan förstöra upp till tre inkommande sprängämnen och är den perfekta fältuppgraderingen att distribuera om fienderna fortsätter att kasta het potatis på dig och dina allierade. Den kan också chuckas på ett fordon för att skydda den från raketer och andra projektiler.
  • Portable Radar – Portable Radar, som namnet antyder, är en utplacerbar radar som markerar fiendens platser på minikartan, inom en viss radie. Det här är en fantastisk fältuppgradering att använda i små kartor eller helt enkelt för att spåra de välgömda campare. Det samverkar också bra med Bird’s Eye-förmånen.
  • Munitions Box – Om den begränsade ammunitionen som du skapar med varje omgång inte är tillräckligt för dina triggerglada händer, kommer du att vilja använda dig av Munitions Box. Distribuera denna fältuppgradering i strid för att omedelbart fylla på ammunition och taktisk utrustning, för både dig och dina allierade. Den här uppgraderingen är perfekt om du vill överleva länge och träffa dessa Killstreaks, utan att behöva byta vapen med en fallen fiende eller allierad.
  • Smoke Airdrop – Föreställ dig att du kastar en rökbomb, men med exakt noggrannhet och längre röktid och radie det är så Smoke Airdrop fungerar. Med denna fältuppgradering aktiverad kallar du in en drönare för att skjuta upp en rökvägg över valfritt område på kartan du väljer. Denna uppgradering kan taktiskt användas för att förvirra fiender, eller blockera deras sikt i öppna områden på kartorna.

Vill du lära dig allt som finns att veta om taktisk utrustning? Kolla in Modern Warfare 2 All taktisk utrustning, förklarat, här på Volsiz.

Lämna ett svar