I Call of Duty Modern Warfare 2 får spelare låsa upp olika vapen för att bygga ordentliga laddningar och klasser. Att göra en laddning kräver mer än att bara utrusta fem tillbehör till ditt primära vapen, och det är mer av en allomfattande strategi. Sakin MG38 är en av de första LMG:erna du kommer att låsa upp i MW2, och den blir ett absolut odjur med de rätta tillbehören. Här är den bästa Sakin MG38-laddningen i Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 bästa Sakin MG38 klassbygge

Sakin MG38 är en kraftfull LMG med hög skade- och brandhastighet, men den saknas i mobilitetsavdelningen. Att spurta runt med denna LMG kan vara ett svårt val, och det är idealiskt att posta upp på vissa ställen med det här vapnet. Tänk på att vissa tillbehör ytterligare minskar rörligheten samtidigt som du bygger en ordentlig klass för detta vapnet. Vi rekommenderar spelare att låsa upp Weapon Tuning för Sakin MG38 så snabbt som möjligt för att experimentera med tillbehören ytterligare.

 • Pipa: 355M HGS-55
 • Nosparti: Tempus GH 50
 • Optik: Cronen Mini Pro
 • Bakre grepp: Bruen Q900 Grip Wrap
 • Lager: Cheetah STM

Modern Warfare 2 bästa FFS Hurricane loadout

När du har ställt in din Sakin MG38-laddning måste du välja ett sekundärt vapen, taktiskt, dödligt och förmåner. Killstreaks är helt upp till spelarens preferenser. Den grundläggande installationen att ha inkluderar en UAV-drönare, kryssningsmissil och SAE. Här är den bästa laddningskonfigurationen för Sakin MG38 LMG.

 • Primär: Sakin MG38
 • Sekundär:.50GS
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Thermite
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Double Time och Battle Hardened
 • Bonusförmån: Hardline
 • Ultimate Perk: Överklocka
 • Fältuppgradering: Uppblåsbar decoy eller Dead Silence

Har du problem med att logga in på Modern Warfare 2? Kolla in Hur man fixar MW2 ”fortsätter krascha på PC, PS5 och Xbox” på Volsiz.Lämna ett svar