Ett av de största namnen inom spelnyhetsbranschen är Nibellion. Denna Twitter-användare rapporterade om spelnyheter med otrolig hastighet och erbjöd vanligtvis en opartisk synvinkel. Tyvärr, från och med den 31 oktober 2022, har de rapporterat att de inte längre kommer att rapportera spelnyheter.

Nibellion var produktiv i spelnyhetsbranschen, med deras konto som visades som nummer fyra i trendsökningen på Twitter efter att de tillkännagav att de lämnade. Nibellion rapporterade spelnyheter på egen tid, gratis, och satte upp en Patreon kort innan de lämnade branschen. Eftersom det här uttaget inte längre är tillgängligt, kanske du undrar vilka de bästa alternativen är på Twitter för spelnyheter.

Wario64

Wario64 är ett annat välkänt utlopp för spelnyheter på Twitter. Medan Wario64 publicerar olika spelnyheter, publicerar de också många erbjudanden inom spelindustrin på hårdvara, mjukvara, försäljning och mer.

Okami spel

Okami Games  fungerar väldigt likt Nibellion, ofta publicerar och rapporterar om samma innehåll. Okami Games tar då och då en mer personlig syn på vad de rapporterar, något annorlunda än Nibellion, som i första hand bara rapporterar.

Benji försäljning

En annan Twitter-användare som gör inlägg liknande Nibellion är Benji-Sales. Du kommer sannolikt att upptäcka att Benji-Sales har ett mer analytiskt och datadrivet nyhetsflöde, men du kan säkert hålla dig uppdaterad om allt spelrelaterat genom att följa dem.

Zhuge

ZhugeEx  är en annan källa till spelnyheter, även om de tenderar att fokusera mer på asiatiska marknader, särskilt Kina. Ändå lägger de ofta upp värdefull information relaterad till spel och kan ge nyhetsuppdateringar om bitar du kan missa.

Shinobi602

Slutligen skulle ett annat utlopp för spelnyheter vara Shinobi602. Förutom att rapportera och lägga ut spelrelaterade nyheter fungerar Shinobi602 även som spelutvecklare, så du kan även få uppdateringar om projekt de jobbar med.

För mer information om spel, kolla in Hur man tar bort en Discord Overlay och hur mycket är Twitch Bits värda? på Volsiz.Lämna ett svar