Bayonetta 3 är ett spel som är en perfekt blandning av action och äventyrsgenren. Detta actionfyllda spel är ett av de bästa spelen som finns just nu och är för närvarande fansens favorit. Mellan spelet, under mellansekvenserna och under uppdragen, talar karaktärerna sina röstlinjer. Det finns chanser att du kanske inte är nöjd med röstspråket som karaktärerna talar, och därför kanske du vill ändra det. Men finns det verkligen ett sätt att ändra röstspråket för karaktärerna i spelet? Svaret på denna fråga är ett stort ”JA”! Om du är bland spelarna som inte kan ändra röstspråket i Bayonetta 3, är vi här för att hjälpa dig med vår guide som tar upp hur du gör detta.

Bayonetta 3: Hur ändrar man röstspråk?

Att ändra röstspråk är ingen svår uppgift. Bayonetta 3 är ett av de spel som ger spelare möjlighet att välja röstspråk (bland ett antal tillgängliga alternativ) enligt deras val. För att göra det, följ de givna stegen.

Först måste du gå till kapitelvalskärmen. När du är på skärmen för kapitelval, tryck på ”+”-knappen på din switch. Efter att ha tryckt på ’+’ kommer du att se menyn på din skärm. Här väljer du ”Alternativ”. Sedan måste du navigera till avsnittet ”Ljud” genom att trycka på ”L” eller ”R”, efter behov. Sedan, med hjälp av D-pad, kommer du att kunna ändra röstspråket i spelet till det språk du väljer (du kan bara välja bland de tillgängliga valen). Efter detta kommer du att uppleva karaktärernas röst på det språk du valde, efter att ha startat spelet från den senaste kontrollpunkten.

Observera att i Bayonetta 3 finns det bara två språk som du kan välja mellan engelska och japanska. En god nyhet är att du har möjlighet att välja undertexter på ett annat språk än det du valde som ditt röstspråk. På så sätt kan du uppleva spelet på det röstspråk du väljer, samtidigt som du kan förstå allt som karaktärerna säger med hjälp av undertexter på det språk du förstår bra. Förutom detta kan du också ändra andra ljudrelaterade inställningar i menyn ’Ljud’. Du kan ändra volymen på ljudeffekterna, ljudet på bakgrundsmusiken, såväl som ljudet av karaktärernas röster.Lämna ett svar