I Call of Duty Modern Warfare 2 får spelare låsa upp och anpassa olika vapen med olika tillbehör. Fennec 45 SMG är ett vapen du kommer att låsa upp sent i spelet, men den här pistolen är en av de bästa i sin klass. Av alla SMG:er du kommer att låsa upp är Fennec 45 mest livskraftig för en löpning och pistolinstallation. Här är den bästa Fennec 45-laddningen att använda i Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 Bästa Fennec 45 Build

Fennec 45 är en av de snabbaste mördarmaskinerna i Modern Warfare 2. Dess horisontella och vertikala rekyl är mycket stabilare än någon av de andra SMG:erna, och med rätt tillbehör kan du enkelt släppa 30 elimineringar i varje match. Fennec 45 låses upp när du når nivå 38, så vi rekommenderar att du gör det snabbt. Det här vapnet har 27 nivåer av progression, och du måste låsa upp Weapon Tuning för att nå sin fulla potential. Här är de bästa tillbehören att använda för Fennec 45.

 • Laser: EXF Solarflare
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Lager: Agile Assault-7 lager
 • Bakre grepp: Fennec Stippled Grip
 • Underpipe: Operator Foregrip

Vad Fennec 45 saknar i räckvidd, kompenserar den med Fire Rate och Mobility. Men att lägga till en optik gör att den fungerar bättre än andra SMG:er i nära-till-mittfältskamper. När det gäller pipan och munstycket är det helt valfritt, eftersom lager, bakre grepp och ett underrör är de bästa tillbehören för Fennec 45.

Modern Warfare 2 Best Fennec 45 Loadout

Att utrusta fem tillbehör till ditt vapen fullbordar inte en laddning. Detta ger dig bara en klassbyggnad för pistolen. Du måste också välja ett sekundärt vapen, med Dödlig, Tactical, Perks, Field Upgrade och Killstreaks. Här är den bästa Fennec 45-laddningen att använda i Modern Warfare 2.

 • Primär: Fennec 45
 • Sekundär: TAQ-56 AR
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Närhetsgruva
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Overkill och
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: High Alert
 • Fältuppgradering: Trophy System eller Battle Rage

Har du problem med att logga in på Modern Warfare 2? Kolla in Hur man fixar MW2 ”fortsätter krascha på PC, PS5 och Xbox” på Volsiz.Lämna ett svar