I Modern Warfare 2 kan spelare experimentera med en mängd olika vapen för att skapa en laddning som uppfyller deras spelstilskrav. Om din stil är att undertrycka fiender på avstånd, kan du knappast gå fel med Kastov 545 Assault Rifle. Detta vapen avfyrar mindre skott på 5,45 mm, vilket möjliggör mer kontroll under långvarig avfyring. Den har också en hög eldhastighet som kan eliminera fiender på en bråkdel av en sekund. Följande är den bästa Kastov 545-laddningen i Call of Duty: Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 bästa Kastov 545 bilagor

Kastov 545 är ett assault Rifle som kan användas i mellan- till långdistansstrider. På grund av dess höga skador och eldhastighet är det ett av de bästa assault Rifles i Modern Warfare 2. När det gäller tillbehör bör spelare fokusera på att öka rörligheten

 • Pipa: BR209 Pipa
 • Bakre grepp: Ivanov ST-70 grepp
 • Laser: FSS OLE-V Laser
 • Lager: KSTV-RPK Factory
 • Nosparti: FSS Covert V

Bilagorna som listas ovan fokuserar på att förbättra ADS-hastigheten och Sprint-to-Fire-tider, vilket effektivt ökar din reaktionshastighet i spelet. Eftersom Kastov 545 redan kommer med bra räckvidd, är det bäst att förbättra sin hantering för nära möten. Om det behövs kan man byta ut det bakre greppet mot ett större 60 Round Mag, men på bekostnad av rörlighet och hantering.

Modern Warfare 2 bästa Kastov 545 laddning

Bortsett från bilagor, kan du verkligen höja potentialen för ett vapen till sitt max genom att korrekt använda förmåner, fältuppgraderingar och kastbara föremål. Följande är den bästa utrustningen att använda i din Kastov 545-laddning i Call of Duty: Modern Warfare 2.

 • Taktisk: Blixtgranat
 • Dödlig: Semtex
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Battle Hardened och Scavenger
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: Quick Fix
 • Fältuppgradering: Ammunitionslåda eller Dead Silence

Undrar du hur man låser upp alla Operator-skins i Modern Warfare 2? Kolla in Alla Modern Warfare 2 Operator Skins Fullständig lista, här på Volsiz.

Lämna ett svar