I Call of Duty Modern Warfare 2 får spelare låsa upp åtta unika Assault Rifles, och alla är ganska starka med rätt tillbehör. Kastov 762 är ett av de assault Rifles du kommer att låsa upp tidigt, och spelare måste känna till den bästa klassen och laddningsuppsättningen för detta vapnet. Kastov 762 tillhör Kastovia-plattformen och spelare kan låsa upp flera vapen genom att gå vidare på sin nivå. Här är den bästa Kastov 762-laddningen i Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 bästa Kastov 762 klassbygge

Kastov 762 kan låsas upp genom att nå nivå 23, och eftersom den tillhör Kastovia-plattformen måste du rankas med detta vapen för att låsa upp vapen som Kastov 545 och RPK. Varje magasin har 30 kulor, och du kan växla mellan helautomatisk och enkel eldläge. Kastov 762 saknar rörlighet, men ger en kraft med sin enorma skada, snabba brandhastighet och noggrannhet. Här är den bästa klassuppsättningen för Kastov 762 Assault Rifle.

 • Nosparti:
 • Lasersikte:
 • Optik:
 • Lager:
 • Underbarrel:

Denna Kastov 762 fokuserar på noggrannhet och rekylkontroll samtidigt som den kompenserar för rörlighet och hantering. Du kan byta ut munstycket mot ett bakre grepp för bättre rörlighet. Du kan också lägga till en pipa till det här vapnet för att förbättra räckvidden, även om det skulle minska dess rörlighet ytterligare.

Modern Warfare 2 bästa Kastov 762 laddning

Efter att ha lagt till alla fem bilagor till vapnet måste spelarna slutföra laddningen genom att tilldela olika andra aspekter. Du måste välja ett sekundärt vapen, Killstreaks, Lethal, Perks, Tactical och Field Upgrades. Kastov 762 är en full automatisk AR, och vi rekommenderar att du tar en SMG eller Shotgun som sekundärt vapen.

 • Primär: Kastov 762
 • Sekundär: Fennec 45
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Närhetsgruva
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Overkill och Battle Hardened
 • Bonusförmån: Hardline
 • Ultimate Perk: Quick Fix
 • Fältuppgradering: Suppression Mine eller Battle Rage

Har du problem med att logga in på Modern Warfare 2? Kolla in Hur man fixar MW2 ”fortsätter krascha på PC, PS5 och Xbox” på Volsiz.Lämna ett svar