Call of Duty Modern Warfare har ett varierat utbud av vapen som spelare kan låsa upp, och du kan utrusta dem med unika tillbehör för att få en effektiv klassuppställning. Lachmann-762 Battle Rifle som tillhör Lachmann & Meer-plattformen, och den kan låsas upp genom att nå nivå 16 i spelet. Att utvecklas med detta vapen låser också upp Lachmann-556 och LM-S, som är två kraftfulla vapen i sin kategori. Här är den bästa Lachmann-762-laddningen i Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 bästa Lachmann-762 klassbygge

Lachmann-762 är ett av vapnen i Lachmann & Meer-plattformen, vilket innebär att den delar tillbehör med andra vapen. Det här vapnet har 19 nivåer av progression, och vi rekommenderar att du låser upp dem snabbt för att få dess vapentuning. Varje magasin har 20 kulor, och du kan växla mellan enkel- och autoavfyrningslägen. Lachmann-762 har extremt dålig rekylkontroll, men har hög skada och brandfrekvens. Här är de bästa tillbehören att köra med Lachmann-76

 • Pipa: 15,9″ Lachmann RAPP fat
 • Nosparti: Polarfire-S
 • Underbarrel: Schlager Tango
 • Bakre grepp: Lachmann TCG-10
 • Lager: FT Mobile Stock

Ovanstående tillbehör syftade till att förbättra rekylkontrollen och samtidigt kompensera för rörlighet och hantering. 15,9″ Lachmann RAPP-pipan är det bästa tillbehöret att ha för detta vapen, eftersom det radikalt förbättrar skada, räckvidd, noggrannhet och rekylkontroll. Spelare kan också lägga till en optik istället för stock- eller bakre grepptillbehör för bättre syn.

Modern Warfare 2 bästa Lachmann-762 laddning

När du har utrustat alla fem tillbehören till vapnet måste spelarna slutföra laddningen genom att välja andra väsentliga saker. Du måste bygga en laddning som kan vara effektiv både på långt och nära avstånd Utrusta sekundärt vapen, välja unika Killstreaks, Lethal, Tactical, Field Upgrades och Perks. Lachmann-762 är ett stridsgevär, och vi rekommenderar att du bär en SMG eller ett hagelgevär som sekundärt vapen.

 • Primär: Lachmann-762
 • Sekundär: Fennec 45
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Närhetsgruva
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Overkill och Double Time
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: Ghost or Survivor
 • Fältuppgradering: Utplacerbart skydd

Har du problem med att logga in på Modern Warfare 2? Kolla in Hur man fixar MW2 ”fortsätter krascha på PC, PS5 och Xbox” på Volsiz.

Lämna ett svar