Call of Duty Modern Warfare har en rad vapen som spelare kan välja mellan, och var och en av dem kan utrustas med unika tillbehör för att bygga en ordentlig laddning och klassuppsättning. PDSW 528 SMG låses upp relativt snabbt i spelet, och du måste låsa upp dess tillbehör genom att höja nivån med pistolen. Här är den bästa PDSW 528-laddningen i Modern Warfare 2.

Modern Warfare 2 bästa PDSW 528 klassbygge

PDSW 528 är det enda vapnet i Tactique Verte Defense Platform. Spelare känner vanligtvis till det här vapnet som P-90, och denna SMG har en hög eldhastighet med oklanderlig rekylkontroll. Den har också en hög rörlighet och hantering, men saknar precision och räckvidd. Varje magasin har 50 kulor, vilket innebär att du inte behöver ladda om så ofta. Här är de bästa tillbehören att köra med PDSW 528.

 • Pipa: FTAC Series IX 14,5″
 • Nosparti: XTEN Razor Comp
 • Skena: Integrerad reflexskena
 • Bakre grepp: Stip-40 grepp
 • Lager: CQB Stock

Ovanstående tillbehör är byggda för en löp- och pistolklassuppställning, där du anfaller motståndarlaget genom att snabbt infiltrera. Medan den fokuserar på räckvidd och rörlighet, kan du byta ut några tillbehör för att experimentera med det här vapnet. Till exempel kan spelare använda en optik för bättre sikt och ett större magasin med olika ammunitionstyper.

Modern Warfare 2 bästa PDSW 528-laddning

Att lägga till alla fem tillbehören till vapnet fullbordar inte hela laddningen. Spelare måste bygga en laddning som omfattar alla aspekter av spelet. Du måste utrusta ett sekundärt vapen och välja olika Killstreaks, Tactical, Lethal, Field Upgrades och Perks. PDSW 528 är en helautomatisk SMG, och vi rekommenderar att du tar ett hagelgevär eller en AR som sekundärt vapen.

 • Primär: PDSW 528
 • Sekundär: Fennec 45
 • Taktisk: Shock Stick
 • Dödlig: Närhetsgruva
 • Förmånspaket
 • Grundläggande förmåner: Overkill och Battle Hardened
 • Bonusförmån: Snabba händer
 • Ultimate Perk: Survivor
 • Fältuppgradering: Suppression Mine

Har du problem med att logga in på Modern Warfare 2? Kolla in Hur man fixar MW2 ”fortsätter krascha på PC, PS5 och Xbox” på Volsiz.

Lämna ett svar