Ett populärt spel för flera spelare som Call of Duty Modern Warfare 2 kommer med ett flerspelarläge med delad skärm. På samma sätt är det en funktion som låter spelare spela co-op eller spela mot varandra på ett enda system eller konsol. Detta är mycket användbart för spelare som vill spela på en väns konsol eller system. Även om funktionen är relativt lätt att komma åt kan vissa spelare vara omedvetna om stegen för att spela spelet i delad skärmläge. Du kan ta reda på i den här artikeln stegen för hur du spelar delad skärm i COD Modern Warfare 2 (II). Multiplayer-spel ger stöd för olika typer av multiplayer-lägen inklusive online multiplayer, co-op multiplayer, såväl som delad skärm multiplayer. Således har spelare som letar efter en multiplayer-upplevelse i spelet många potentiella alternativ att välja mellan.

COD Modern Warfare 2 (II): Hur man spelar delad skärm

Tja, det är möjligt att spela Call of Duty Modern Warfare 2 med funktionen för delad skärm. Det är dock också viktigt att notera att det inte är fullt fungerande på grund av ett fel. Det betyder att du inte kan spela Quick Play-läget eller Ground War med funktionen för delad skärm. På samma sätt kan du för närvarande bara spela det privata matchläget i spelet med delad skärm.

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst måste du starta spelet och gå till spelets huvudmenyskärm.

2) Därefter måste du ansluta en andra kontroller till enhetens port. När du har anslutit din andra handkontroll måste du välja ett konto och trycka på X-knappen på din handkontroll. Detta är nödvändigt för att tilldela vilket konto som använder den andra kontrollern. Det är också viktigt att notera att du antingen kan använda en kontroller eller ett tangentbord och en mus för delad skärm.

3) Sedan kan du se den andra spelaren i din lobby. På samma sätt kan du börja spela spelet i multiplayer med delad skärm.

Det här var en artikel om stegen som du kan följa för att spela delad skärm i COD Modern Warfare 2 (II). Efter att ha lärt dig stegen för att spela delad skärm kan du också kolla in andra artiklar om detta spel genom att klicka här.Lämna ett svar