Genshin Impacts utvecklingsteam fortsätter att utöka Teyvat med nya områden, karaktärer och spännande händelser och berättelser, en uppdatering i taget. Medan Version 3.2 är på väg att komma, finns det mycket att vara exalterad över i den kommande version 3.3-uppdateringen, som kommer att infalla i december!

Kolla in den här sammanställningen av läckt innehåll som förväntas släppas i nästa uppdatering. Men kom ihåg: ta läckor med en nypa salt och vet att förändringar mellan betaservern och den faktiska versionen inte är ovanliga.

Ett stort tack till Project Celestia, @genshinBLANK, @Plusleleaks, @RazerNinjas, @hxg_diluc och Genshin Impact-communityt för att du tillhandahåller information.

Innehållsförteckning


Impact Version 3.3 releasedatum

Impact Version 3.3 läcker


karaktärer

vapen

fiender

stora uppdrag

systemuppdatering

Spiral Abyss-

händelser

Genshin Impact version 3.3 releasedatum

HoYoverse bekräftade att Genshin Impacts version 3.2-uppdatering kommer att släppas den 7 december 2022. Se färdplanen nedan för när du kan förvänta dig de kommande uppdateringarna. Eftersom den fem veckor långa uppdateringsjusteringen kommer att avslutas efter version 3.2, förväntas version 3.3 återgå till vanliga sex veckors uppdateringsintervall.

 • Versionsuppdatering 3.2 — Schemalagd till 2 november 2022 och kommer att köras till 6 december 2022.
 • Versionsuppdatering 3.3 Schemalagd till 7 december 2022 och kommer att köras till 17 januari 2022.
 • Versionsuppdatering 3.4 Schemalagd till den 18 januari 2022 och kommer att pågå till den 28 februari 2022.

Genshin Impact version 3.3 läcker

Nya karaktärer

Enligt @genshinBLANK kommer två nya karaktärer som heter Wanderer (Scaramouche) och Faruzan att dyka upp i den första halvan av version 3.3.

Wanderer (Scaramouche)

Scaramouche, nummer sex av Fatui Harbingers, kodnamn Balladeer, kommer att bli en ny Weekly Boss i version 3.2. I följande uppdatering tror läckare att han kommer att släppas som en spelbar femstjärnig Anemo-katalysatoranvändare som heter Wanderer. Enligt läckaren @ProjectCelestia ska hans kit innehålla följande:

 • Hans elementära skicklighet gör det möjligt för honom att skapa en Anemo-ring (projektil), som skjuter upp honom i luften där han också kan röra sig och rusa. Hans C2 kommer förmodligen att påverka hans uthållighet i luften.
 • Hans Elemental Burst kan innebära att han använder hans hatt.
 • En av hans passiva talanger buffrar honom när han tillför ett element med sin skicklighet: Electro buffs Energy, Pyro buffs Attack, Hydro buffs Stamina och Cryo buffs Crit.
 • Enligt @RazerNinjas kan hans andra passiva talang ge honom en träff på 35 procent attackskalande baserat på en chans på 10 procent. Och för varje autoträff ökar chansen med 15 procent.

Dessutom publicerade läckaren @hxg_diluc också en serie uppdaterade outfitbeskrivningar för Wanderer, men de uppger att informationen är mycket tveksam. Det finns anmärkningsvärt omnämnande av bevarandet av hans fan-favorit hatt, men ingen ikonisk slöja (bytt mot två ”blekblå slipsar”).

Faruzan

Faruzan är en medlem av Sumeru Akademiya som försvann en gång i tiden men till slut hittades av Cyno. I sina röstlinjer beskriver han henne som en snäll och pratsam förälder. Tidiga läckor avslöjade att hon möjligen kunde vara en fyrstjärnig Anemo-bågeanvändare med en kvinnlig tonårsmodell, liknande Ayaka och Yoimiya.

Enligt @ProjectCelestia ska hennes kit innehålla följande:

 • Hennes elementära skicklighet markerar en fiende med två olika nivåer. Hon skapar en ”Vindzon” på marken som kan suga in fiender, liknande Venti’s Burst.
 • Hennes Elemental Burst ska påstås kalla en varelse som gör en explosion av skada. Om denna läcka var sann, då skulle Faruzan vara spelets första spelbara tillkallare (den första fiendens kallelse är Eremite Galehunter).

Karaktär banner färdplan

Twitter-läckaren @Ubatcha1 publicerade en tvivelaktig karaktärsbanner färdplan för version 3.3 till 3.6.

 • 3.3 första halvlek — Wanderer (femstjärnig Anemo-katalysator) och Faruzan (fyrstjärnig Anemo-båge)
 • 3.4 — Alhaitham (femstjärnigt) och Yaoyao (fyrstjärnigt polarm)
 • 3.5 —Dehya (femstjärnigt) och Mika (fyrstjärnigt)
 • 3.6 —Baizhu och en okänd ny karaktär

Nya vapen

Enligt översättningar av information från @Plusleleaks (reposterat från Genshin Rumours) kan version 3.3 se introduktionen av två nya vapen.

regemente

 • Femstjärnig katalysator
 • Attack: 674
 • Kritskada: 44,1 procent
 • Passiv: Efter att ha använt en elementär skicklighet, får utövaren en buff som ökar normal attackskada varje sekund. När en normal attack träffar en fiende kommer buffen att öka med två stackar. Den kan bara ha högst 10 stackar.
 • Påstås Wanderer (Scaramouche) signaturvapen

Kasabouzo

 • Fyrstjärnigt svärd
 • Attack: 510
 • Elementär behärskning: 165
 • Passiv: När en attack träffar en fiende, kommer målet att få ”Fright”-effekten, vilket ökar skadan som utövas av wielder / Kasubozou-paraplyer. Denna passiva är fortfarande mycket spekulativ – läckare försöker fortfarande dechiffrera hela kitet.
 • Påstås vara ett evenemangsexklusivt vapen

Nya fiender

Leaker @genshinBLANK sa att följande fiender kan dyka upp i spelet vid ett tillfälle, men deras exakta releaseschema är okänt. Vissa kan möjligen komma till version 3.3.

Nya stora uppdrag

Enligt @genshinBLANK kommer Wanderer (Scaramouche)’s Story Quest att släppas i version 3.3, vilket är naturligt för femstjärniga releaser. I en annan tweet uppgav de att spelare påstås kunna gå igenom portaler för att se delar av Wanderers minne. Samtidigt kan Sumeru Interlude Chapter också släppas i samma uppdatering, vilket kan sätta en tillfällig paus på våra äventyr i visdomens nation och ge spelet tid att fördjupa andra områden efteråt.

Ny systemuppdatering

Enligt den officiella Genshin Livestream kommer nya textspråk för italienska och turkiska att släppas i version 3.3. Eftersom detta tillkännagavs direkt av HoYoverses lag, kan spelare se fram emot att uppleva spelet bekvämt på sina lokala språk.

Ny Spiral Abyss

Enligt information korspostad av @Plusleleaks och översatt till r/Genshin_Impact_Leaks, kommer Version 3.3 att introducera följande Spiral Abyss-golvvälsignelser.

 • Fas 1: När karaktären på fältet skadar med Normal Attack, Charged Attack och Plunge Attack, får karaktären en +10 procent Elemental Damage buff och en +10 procent Physical Damage buff. Buffet varar i fyra sekunder, max sex stackar. Kan bara få en stack per sekund. När karaktären på fältet delar ut skadetyper som inte är normala attacker, laddade attacker och plungeattacker, återställs buff-timern och en ny räknare börjar. När karaktären lämnar fältet återställs bufferten.
 • Fas 2: När karaktären på fältet delar ut Swirl Damage, ökar lagets Crit Damage med +20 procent under åtta sekunder. Buffstacken räknas individuellt. Max tre stackar. Kan bara få max en stack per sekund.
 • Fas 3: När karaktären på fältet ger skada med samma element fyra gånger, kommer de att släppa en fem meter lång AoE-chockvåg. När du delar ut olika elementär typ skada, kommer räknaren att återställas. Physical Damage nollställer inte räknaren. Stötvågen kan bara inträffa en gång var fjärde sekund. Kan bara få en räknarstack var 0,1 sekund.

Nya evenemang

Följande händelser antyddes av @genshinBLANK, men ingen ytterligare information om deras exakta mekanik har cirkulerat.

 • Windtrace (repris)
 • Misty Dungeon – Realm Of Light Trials (repris)
 • ”Coin Collect Event”
 • ”Brick Breaker” (påstås utspela sig i Inazuma)
 • Sandworm Dodge Challenge (påstås utspela sig i Sumeru)

Kolla in Genshin Impact tillkännager ny merchutgåva av den ikoniska statyn av Hennes excellens, den Allsmäktige Narukami Ogosho, Åskguden för att göra mål på den ikoniska Raiden Shogun-statyn.

Lämna ett svar