Många online multiplayer-spel har alternativ såväl som funktioner som gör att spelare kan anpassa sin onlineupplevelse. På samma sätt är Call of Duty Modern Warfare 2 ett enspelarkampanjspel som också har ett flerspelarläge. Det betyder att spelet har såväl sociala som onlinespelelement. Ett sådant element är förmågan att blockera spelare. Men vissa spelare kanske inte är bekanta med de exakta stegen för hur de kan göra det. Om du är en av dessa spelare kan du hitta stegen för hur du avblockerar blockerade spelare i COD Modern Warfare 2.

Varför är det viktigt att blockera såväl som avblockering av spelare i Call of Duty Modern Warfare 2?

Möjligheten att blockera såväl som avblockera spelare i spelet är viktigt för integriteten och för en bättre upplevelse. På samma sätt kanske du vill blockera spelare som är negativa, giftiga eller spelare som trakasserar. Eftersom spelet är en online-multiplayer-upplevelse kommer alla dessa problem också in på området. Blockering av spelare är alltså ett sätt att hantera dessa problem. Men du kanske vill ge dem en chans till, så att avblockera dem blir nödvändigt för detta.

Hur avblockerar man blockerade spelare i COD Modern Warfare 2 (II)?

Här är de nödvändiga stegen –

1) Först och främst måste du starta spelet och gå till spelets alternativ huvudmeny. Alternativt kan du även pausa spelet och gå till spelets alternativmeny.

2) Nästa steg måste du gå till Inställningar. I Inställningar måste du gå till alternativet Konto och nätverk. På samma sätt kan du hitta ett gäng inställningar som du kan göra ändringar i här.

3) Efter att ha gått till alternativet Konto och nätverk måste du gå till alternativet Blockerade spelare och se listan över spelare som du har blockerat. Sedan kan du välja de spelare från listan som du vill ta bort från den blockerade listan.

Det här var en artikel om stegen som COD Modern Warfare 2-spelare kan följa för att avblockera spelare i spelet. Du kan också kolla in en artikel om stegen för att stänga av textchatt i spelet genom att klicka här.Lämna ett svar