Om du försöker slutföra utmaningar med Halloween-tema i BitLife, som Spooktober-utmaningen eller The Phantom Flipper Challenge, måste du stöta på spöken. I vissa utmaningar måste du också behöva exorciera dessa spöken. Lyckligtvis är här en guide som kommer att förklara på djupet hur man exorcerar spöken i BitLife:

Hur man exorciserar spöken i BitLife

För att driva ut spöken i BitLife måste du först bli en exorcist i BitLife. Att bli en exorcist är inte svårt, eftersom allt du måste uppfylla i form av krav är att vara runt  18 år. När du har fyllt 18, kontrollera jobbannonserna under fliken Jobb och sök efter Exorcist-jobbet. Om du inte ser Exorcist-jobbet, stäng appen och starta om den. En annan metod för att få jobb att synas är att använda  alternativet åldrande. När du har hittat jobbet, ansök om det och bli antagen. När du äntligen får jobbet kan du börja exorciera spöken, men du måste köpa ett  spökhus.

Kort sagt, du kan bara exorciera spöken inne i spökhus. Du kan hitta och köpa spökhus via mäklarfliken under Tillgångar. När du väl äger ett spökhus kan du driva ut spöken genom att interagera med dem under fliken Spirit. Du hittar fliken Spirit genom att öppna ditt hus profil under fliken Tillgång. När du har öppnat fliken Tillgång väljer du fliken Spirit och klickar sedan på ett av spökena som spökar. Att klicka på ett spöke kommer att presentera två alternativ: Summon och Exorcise. Använd alternativet Exorcise om du behöver slutföra mål för Demon Slayer-utmaningen eller Phantom Flipper-utmaningen.

Hur mycket får exorcister i BitLife?

Totalt tjänar Exorcister en lön på 14k varje år eller varje gång spelaren når upp i åldern. På grund av detta rekommenderar vi inte att få Exorcist-jobbet utanför utmaningar i BitLife. Exorcister får inte anständigt betalt för sitt farliga arbete, och därför kommer spelare att ha svårt att åstadkomma mycket. Vi rekommenderar också att du har ett bättre jobb innan du blir exorcist, så att du kan tjäna tillräckligt för att köpa ett spökhus.

Hur man köper ett spökhus i BitLife

Om du vill köpa ett spökhus rekommenderar vi att du först skaffar ett jobb för att tjäna några miljoner så att du kan köpa ett brett utbud av spökhus. Kort sagt, Haunted Houses kan prissättas allt från 200 000 till miljoner. På grund av detta är det en bra idé att se till att du har ett stort bankkonto för att hjälpa dig hitta och köpa ett spökhus.

Vilka hus räknas som spökhus i BitLife?

Kort sagt, alla hus med Haunted i namnet kommer att räknas som ett Haunted House i BitLife. Haunted Houses kommer också vanligtvis att ha minst ett spöke som spökar hemmet.

För mer om BitLife och det är många utmaningar, har vi på Volsiz dig täckt med guider som Hur man föds i september i BitLife och Hur man deltar i fester i BitLife.Lämna ett svar