Banana Eats, som liknar andra upplevelser i samma genre som Piggy eller Sharkbite, är en skräck-överlevnadsupplevelse som fångar spelare med en mördarbanan och kräver att de springer, gömmer sig, löser pussel och arbetar tillsammans med de på deras server i för att fly. Medan de försöker undvika sin undergång kan spelare också samla några märken, varav några är svårare att hitta än andra. Ett av dessa märken, Banana Called  -märket, kan erhållas genom att följa guiden nedan.

Hur man låser upp märket Banana Called i Banana Eats

Banana Called-märket är ett hemligt märke som tekniskt erhålls slumpmässigt, men som kräver lite arbete från användaren. Varje gång du spawnar in i Banana Eats-lobbyn, oavsett om det är för första gången eller efter en avslutad runda, finns det en mycket liten chans att en bananformad telefon kommer att spawna överst på lobbyns karta. När den här telefonen startar bör alla i upplevelsen kunna höra ett svagt ringande ljud.

Så fort du hör det här ljudet, ta dig snabbt mot telefonen alla i lobbyn som försöker få märket kommer att springa dit också! När du hittar och närmar dig telefonen kommer en sekvens med 10 nummer att börja visas och försvinner sedan snabbt över din skärm. Se till att ha din telefon eller ett papper och en penna i närheten när dessa nummer börjar dyka upp du ser dem bara en gång och behöver komma ihåg deras exakta ordning, så att skriva ner dem kan vara exceptionellt användbart!

När du har samlat alla 10 nummer klickar du omedelbart på knappen Koder längst ner på skärmen för att öppna Kodmenyn. Med den här menyn öppen, skriv in de 10 siffrorna som du samlat in i exakt den ordning som de dök upp och tryck på Enter. Om du var den första personen på servern som gjorde detta, kommer du att låsa upp Banana Called-märket och Evil’s Voice-skinnet! Tyvärr, men om någon annan på servern kunde ange koden före dig, kommer du inte att få märket och skalet när du skickar in och måste vänta och försöka igen när telefonen startar igen.

Tänk också på att den här 10-siffriga sekvensen är helt randomiserad, vilket betyder att den är annorlunda varje gång telefonen startar.

Letar du efter mer Roblox-innehåll? Kolla in våra senaste artiklar om Vilken Roblox Piggy-karaktär är du? eller Hur man äter i Roblox 3008 (Xbox, PC, Mobile) här på Volsiz!Lämna ett svar