Varje kampstil i Grand Piece Online har sina egna för- och nackdelar som skiljer den från resten. I vissa fall blir en fightingstil mer ”meta” än en annan, vilket leder till att den specifika fightingstilen blir exceptionellt eftertraktad av en mängd spelare. Vid tidpunkten för denna artikels publicering är Dragon Claw den eftertraktade fightingstilen. För att ta reda på hur du kan skaffa Dragon Claw, fortsätt att läsa nedan.

Hur man låser upp Dragon Claw i Grand Piece Online

För att låsa upp Dragon Claw måste du hitta och besöka Dokkan Island. För att göra detta enkelt rekommenderar vi att du börjar vid ingången till Thriller Bark och åker rakt norr/nordöst. Så småningom, efter att ha passerat genom Second Sea, bör du nå Dokkan Island.

Mitt på Dokkan Island ligger ett stort berg för att få stridsstilen Dragon Claw måste vi hitta Dragon Claw-läraren genom att bestiga detta berg. Gömd i en hydda vid sidan av berget är Vrael, en Dragon Claw-mästare och före detta marinsoldat, som kommer att lära dig Dragon Claw-kampstilen gratis…med en liten fångst.

Även om Vrael kommer att lära dig grunderna i Dragon Claw, faller det på dig att faktiskt lära dig rörelserna och förmågorna. Efter att ha lärt dig Dragon Claw kommer du inte att ha tillgång till några faktiska stridsförmågor och måste skaffa dem genom att spela upplevelsens Battle Royale-läge. Varje gång du vinner i det här läget kommer du att tjäna ett drag. Låt oss börja spela!

Letar du efter mer Grand Piece Online-innehåll? Kolla in våra senaste guider om hur man får Black Leg Style i Roblox Grand Piece Online eller Best Devil Fruits i Roblox Grand Piece Online | Nivålista här på Volsiz!Lämna ett svar