Disney Dreamlight Valley är en magisk livssimuleringsupplevelse tillgänglig på PC och Nintendo Switch och gratis att spela med Xbox Gamepass. Du kan bli vän med några av de bästa Disney-karaktärerna när du slutför deras unika uppdrag och återställer dalen. Skapa speciella föremål, dekorera biomen och förbered till och med måltider med Disney-tema. Det finns massor av recept att lära sig i Dreamlight Valley, som alla kan vara fördelaktiga för dig för att återställa energi, sälja eller dela med vänner.

Recept på äppelciderglaserad lax i Dreamlight Valley

Även om det kan låta komplicerat, är äppelciderglaserad lax faktiskt en enkel trestjärnig måltid att göra, som bara kräver tre olika ingredienser. Den kan återställa upp till 1 572 energi när den är uppäten, sälja för 271 stjärnmynt i någon av Långbens stånd, eller skänkas till en vän för vänskap.

Den enda ingrediens som kan ta lite tid att samla in är laxen. Annars hittar du de andra ingredienserna lättillgängliga. Här är alla element du behöver för att förbereda denna måltid:

  • Apple x1
  • Lax x1
  • Sockerrör x1

Var man kan få tag på ingredienserna till äppelciderglaserad lax i Dreamlight Valley

Den här rätten kräver bara tre någorlunda enkla ingredienser. Den enda som kan kräva lite mer tålamod är laxen eftersom du kommer att behöva hitta den på fiskeplatser. Äpplen är skördbara, och sockerrör är relativt lätt att hitta och växer snabbt, så att förbereda denna maträtt bör vara en bris. Här kan du hitta allt du behöver:

  • Apple: The Plaza eller Peaceful Meadow, skördbar från äppelträd
  • Lax: Frosted Heights, från vita eller blå fiskeplatser
  • Sugarcane: Dazzle Beach, köpt från Goofy’s Stall eller hittat från Night Thorns

Ofta kommer karaktärer runt dalen att ha måltider som sina favoritgåvor för dagen. Det betyder att du kommer att vilja veta så många recept du kan så att du är beredd att göra dem och förstärka dina vänskapsband så snabbt som möjligt. Det finns gott om receptguider här på vår sida för din bekvämlighet. Glad matlagning!

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om hur man gör fiskpaj i Disney Dreamlight Valley eller hur man gör alla Sushi- och Maki-rätter i Dreamlight Valley!Lämna ett svar