Disney Dreamlight Valley är den ultimata bonde-sim med några av de allra bästa Disney-karaktärerna och fler spännande kommande karaktärer att följa. Det är upp till dig att återställa Dreamlight Valley och befria den från The Forgettings onda magi. Skapa, dekorera, slutför unika uppdrag och laga till och med en uppsjö av recept med Disney-tema. Matlagning är avgörande för din tid i dalen, vilket gör att du kan återställa energi, dela med vänner eller sälja för några extra Star Coins.

Lancetfish Paella recept i Dreamlight Valley

Lancet Paella är en femstjärnig maträtt som, precis som alla femstjärniga recept, kräver flest ingredienser men kommer att återställa mer betydande mängder energi och vara värd mer att sälja i någon av Goofy’s Stalls. När den är uppäten kommer den att återställa 4 550 energi och kan säljas för 1 724 Star Coins.

Det här receptet har lite flexibilitet, så att du kan ersätta alla skaldjur som den sista ingrediensen. Det betyder att du kan lägga till musslor, ostron, krabbor, bläckfisk eller något annat du har. Vi rekommenderar att du använder musslor, pilgrimsmusslor eller ostron eftersom de är lättast att hitta. Här är alla element du behöver:

  • Lancetfish x1
  • Tomat x1
  • Ris x1
  • Räkor x1
  • Alla skaldjur x1

Var man kan få tag på ingredienserna till Lancetfish Paella i Dreamlight Valley

Minus fisken, hittar du de flesta av dessa ingredienser mellan Dazzle Beach och Glade of Trust. Detta gör det mycket bekvämt att samla dem alla eftersom de två områdena ligger precis bredvid varandra. Det mesta kan du få från skörd eller fiske, vilket innebär att du inte behöver spendera för många trappmynt för att göra det. Här kan du hitta allt du behöver:

  • Lancetfish: The Forgotten Lands, från blå eller guld fiskeplatser
  • Tomat: Dazzle Beach, köpt på Goofy’s Stall
  • Rice: Glade of Trust, köpt på Goofy’s Stall
  • Räkor: Dazzle Beach, från blå fiskeplatser
  • Alla skaldjur: Dazzle Beach eller Glade of Trust, kan skördas eller från fiskeplatser

En av de saker som gör det här spelet så magiskt och roligt är matlagningen. Det finns så många olika recept att göra, några baserade på Disney-rätter och några riktiga måltider. Alla är fördelaktiga för din tid i dalen, så ju fler recept du känner till, desto bättre.

Letar du efter mer Volsiz Disney Dreamlight Valley-innehåll? Kolla in våra guider om hur man gör Lobster Roll i Disney Dreamlight Valley eller hur man fångar en fugu i Disney Dreamlight Valley!Lämna ett svar