Call of Duty är tillbaka med Modern Warfare 2, och det är bättre än någonsin med den överdrivna action, filmiska ögonblick och snabba multiplayer som serien är känd för. Med olika vapen att låsa upp och många skal att skaffa, kommer du definitivt att vilja ge ditt vapen en grundlig inspektion. Detta kan få dig att undra hur du inspekterar vapen i Modern Warfare 2.

Så här inspekterar du ditt vapen i Call of Duty Modern Warfare 2

Metoden för att inspektera ditt vapen i Call of Duty Modern Warfare 2 kommer att variera beroende på vilken plattform du spelar på. De på Xbox och PlayStation kommer att ha en liknande ingång, medan PC kommer att vara annorlunda. Varje plattform låter dig också binda om denna ingång om du så önskar. Så här inspekterar du ditt vapen i Call of Duty Modern Warfare 2 på alla plattformar.

  • Xbox: Håll vänster på D-pad.
  • PlayStation: Håll vänster på D-pad.
  • PC: Tryck på I-knappen.

Även om det inte är den bästa idén att inspektera ditt vapen i ett vapenslagsmål, är det ett bra sätt att kolla in de detaljerade vapnen i Call of Duty Modern Warfare 2. Det låter dig också inspektera det fantastiska skalet som du precis kommit längre. Vi rekommenderar att du inspekterar ditt vapen när du hittar ett lugnt hörn där andra spelare inte kan skjuta dig.

För mer information om Call of Duty, kolla in Hur man avslutar ”Alone” utan att avfyra en pistol MW2 Campaign Guide and All Modern Warfare 2 Operator Skins Fullständig lista på Volsiz.Lämna ett svar