Pussel är inget nytt när det kommer till RPG, och Star Ocean: The Divine Force är inte annorlunda. När du når Nihlbeth Ancient Coil måste du lösa pussel som rör sig i block. Här är en guide om hur du löser monumentpusslet i Nihlbeth Ancient Coil i Star Ocean: The Divine Force.

Hur man löser monumentpusslet i Nihlbeth Ancient Coil i Star Ocean Divine Force

För att lösa monumentpusslet i Nihlbeth Ancient Coil i Star Ocean: The Divine Force måste du se till att rummet är helt tomt på block. Tryck sedan på den vänstra knappen en gång och sedan på den högra knappen för att få rätt blockinriktning. Trampa på strömbrytaren på golvet för att avfyra en eldklot för att bränna vinstockarna.

Monument Pussel-lösning för Nihlbeth Ancient Coil i Star Ocean Divine Force

När du kommer in i detta blockpusselrum är rummet fullt av block. Ta dig fram till de tre knapparna framför vinrankorna som blockerar dörröppningen. Väl där, slå var och en en gång för att ta bort alla block från rummet.

När den är tom behöver du bara trycka på vänster knapp och sedan höger. Tryck inte på något annat. När du är klar, trampa på golvbrytaren för att skjuta en eldklot mot vinstockarna för att förbrännas, så att du kan gå vidare in i Nihlbeth Ancient Coil.

Hur man får tag i den dolda kistan i Nihlbeth Ancient Coil i Star Ocean Divine Force

Du kan få denna dolda kista i Nihlbeth Ancient Coil, som finns i korridoren, innan du går in i detta monumentrum. Vägen är dock blockerad av ett block. Det är lättare att göra det efter att du har förbränt vinstockarna som täcker dörren.

För att ta bort blocket, efter att ha bränt vinstockarna, gå in i monumentrummet och gör rummet tomt igen genom att trycka på höger knapp och sedan vänster. När den är tom, tryck bara på höger knapp. Detta kommer att höja den centrala pelaren, vilket ger tillgång till den dolda bröstet.

För fler Star Ocean: The Divine Force-spel, kolla in Kan du respektera i Star Ocean Divine Force? och Var man hittar Tattered Robes i Star Ocean Divine force på Volsiz.Lämna ett svar