Det finns Modern Warfare 2-felkoder som NIAMEY – LEE, Dev Error 6036 och DIVER som inte är en välkommen syn när du laddar upp spelet, eftersom de vanligtvis betyder att något har gått fel och att du kanske inte kan starta någon av flerspelarlägena eller enspelarkampanjen. Det finns några MW2-felkoder som återspeglar ett utbrett problem som påverkar alla på en eller flera plattformar, även om de viktigaste som har dykt upp hittills i Modern Warfare 2 har ganska enkla lösningar att lösa. Om du har upplevt frysning och kraschar nyligen kan det ha berott på problem med Modern Warfare 2 vapenjusteringssystem, som nu har tagits bort tillfälligt medan det undersöks. För andra problem med den senaste shooter-versionen, så här fixar du Modern Warfare 2-felkoder.

Modern Warfare 2 felkod NIAMEY – LEE

MW2-felkoden NIAMEY – LEE är den officiella beteckningen för Modern Warfare 2-statusinstallationsfelet, som hindrar spelare från att komma åt spelet genom att presentera en förloppsindikator som aldrig slutförs. För att fixa detta, tryck helt enkelt på Alternativ-knappen för att öppna sidomenyn och välj något av de tillgängliga alternativen Snabbinställningar längst upp ska göra det och gå sedan ut igen. Detta kommer att leda till att du går vidare till nästa menyskärm, från vilken du kommer att kunna nå resten av alternativen.

Modern Warfare 2 Dev Error 6036

Säkra koder

Dessa Modern Warfare 2-säkra koder hjälper dig att öppna dem när du hittar en, utan att behöva leta runt.

MW2 Dev Error 6036 är faktiskt en felkod som också har dykt upp genom flera tidigare iterationer i serien, och när den sågs i Vanguard relaterade den till lokaliserade versioner på andra språk än engelska. På den tiden var den ursprungliga lösningen att återställa gränssnittsspråket till engelska tills utvecklarna kunde skicka ut en permanent fix, så om du spelar på ett annat språk är det värt att prova detta som en tillfällig lösning.

En vanligare orsak till Dev Error 6036 i Modern Warfare 2 är dock att spelfilerna, en uppdatering eller flerspelardata inte har laddats ner korrekt. Den enklaste lösningen för detta är att starta om spelet, då det automatiskt bör återuppta alla nedladdningar eller uppdateringar för att slutföra de nödvändiga filerna. Men om det inte fungerar kan du behöva söka manuellt efter en uppdatering eller verifiera spelfiler enligt följande:

  • PlayStation: Tryck på knappen Alternativ medan du håller muspekaren över MW2-ikonen och välj Sök efter uppdatering.
  • Xbox: Tryck på Start-knappen medan du håller muspekaren över MW2-ikonen och välj Hantera spel och tillägg.
  • Battle.net: Tryck på kuggikonen bredvid MW2 och välj Sök efter uppdateringar. Om ingen uppdatering hittas, välj Skanna och reparera.
  • Steam: Högerklicka på MW2 och välj Egenskaper och sedan Uppdateringar för att se till att automatiska uppdateringar är aktiverade. Om inget laddas ned, välj Lokala filer och sedan Verifiera spelfilernas integritet.

PC-spelare kan också stöta på Modern Warfare 2 Dev Error 6036 på grund av ett problem med inställningarna för Cache Spot Shadow och Cache Sun Shadow, som kan inaktiveras för att utesluta detta problem. Gör detta genom att gå till grafikinställningarna i alternativen, rulla till avsnittet Skugga och ljus och sedan inaktivera alternativen Cache Spot Shadows och Cache Sun Shadows innan du startar om spelet.

Om ingen av dessa korrigeringar fungerar, kan du tyvärr behöva antingen ta bort spelet helt och installera om det, eller vänta på att utvecklarna ska skicka ut en patch som åtgärdar problemet.

Modern Warfare 2 felkod DIVER

MW2 felkod DIVER är mycket lik Dev Error som beskrivs ovan, eftersom du kommer att se det om spelet inte har kunnat ladda ner alla nödvändiga filer, och det kan åtföljas av ett ”Nedladdning misslyckades”-meddelande. Om du ser detta och alternativet för att försöka ladda ner igen inte löser saker och ting, kontrollera då om Modern Warfare 2-servrarna är nere eftersom detta kan förhindra att filerna som behövs laddas ner. Om det inte finns några serverproblem och din internetanslutning fungerar korrekt följer du stegen ovan för att söka efter uppdateringar och verifiera dina spelfiler, vilket borde lösa problemet.

Lämna ett svar