Med alla videospel där ute, vem gillar inte att spela dem? Vi kan bekräfta att om du skulle gå och fråga även dina föräldrar, kommer de säkert att ha minst ett eller två spel på sina telefoner också. Mobil- och videospel har blivit den perfekta tiden för många runt om i världen. Det är därför spelbolag är ännu mer fast beslutna att ge spelare ännu fler och fler funktioner i spelen de släpper. De vill att deras spelare ska gå all in och känna varje träff, varje attack och varje miljö som finns i spelet. Nu, bland dessa fantastiska funktioner är den som också är ganska populär, och det är Ultrawide Support. Med lanseringen av Star Ocean The Divine Force på flera plattformar vill spelarna veta om spelet har stöd för ultrabreda skärmar eller inte. Så vi har presenterat den här guiden om detsamma.

I dagens tidsålder av stora former av teknik kan vissa innovationer ses varje dag. Med förbättringarna i spelvärlden i form av avancerade action-äventyrsspel som det senaste vi pratar om, är det bara rättvist att vi också får uppleva spelen på bredare skärmar. Men är funktionen tillgänglig eller inte är en fråga som vi kommer att besvara inom kort. Vi måste dock berätta för dig att i ett spel som består av intergalaktiska rymdstrider och slåss mot stora drakar och andra relaterade varelser, kommer du att behöva alla tillgängliga skärmstorlekar för att få den bästa upplevelsen.

STAR OCEAN THE DIVINE FORCE Ultrawide Support: Finns det tillgängligt?

Det faktum att en attack kan ske var som helst, är en tillräckligt stor anledning för att ha en bredare skärm för spelet. På grund av detta faktum informerar vi dig om att det finns ett alternativ för bildförhållandet 21:9. Nu ja, det betyder att det tekniskt sett kan betraktas som den skärmupplösning som du vill spela med. Detta kommer bara att träda i kraft när du väljer alternativet Borderless och startar om spelet. Skärmförhållandet 32:9 är något som inte är tillgängligt för spelet. Dessutom är officiell ”Ultrawide Support” för närvarande inte tillgänglig från utvecklarna. Det behöver inte sägas att denna lösning som diskuterats ovan fortfarande är genomförbar.

Lyckligtvis är denna fantastiska lösning något som påpekades av en av spelarna i Steam-communityt online. Detta gjorde fansen som upptäckte det glada, åtminstone under överskådlig framtid. Ändå betyder detta också att skärmen som önskas av fansen kanske inte är av den perfekta storleken som de så gärna ville ha, men det är ändå storleken som får räcka tills vidare. Spelet är tungt på en del intensiv gameplay och lika matchande film och det är därför det är bara rättvist att fansen får uppleva den fulla kapaciteten av action. Avslutningsvis var detta all den senaste informationen vi hade. Hoppas du gillade det. Fortsätt besöka Volsiz för mer.Lämna ett svar