Uppdatering: Vissa spelare rapporterade att problemet kan lösas med några riktigt enkla lösningar. Du kan följa korrigeringarna nedan för samma sak

 1. Först måste du starta spelet och gå till Kartvy, tryck på huvudmenyn.
 2. Nästa. du måste gå till inställningarna uppe till höger och gå till Pokemon GO Plus-inställningar.
 3. Här måste du aktivera alternativet Push-meddelanden under avsnittet Meddelanden.
 4. Dessutom kan du också gå till enhetens Bluetooth-inställningar och glömma Gotcha-enheten. När du har gjort det bör du återansluta med Bluetooth/Gotcha-appen och tillåta meddelandebehörigheterna.

Det ursprungliga inlägget från 27 november 2021 följer nedan-

Pokemon GO är ett mycket interaktivt, tillgängligt och unikt implementerat Pokémon-spel. Det är ett av de mest framgångsrika Pokémon-spelen på den mobila plattformen. På samma sätt är Pokemon Go ett populärt förstärkt verklighets- eller AR-äventyrsspel i Pokémon-serien. Dessutom har spelet en stor efterföljare runt om i världen med varor och tillbehör för spelet är mycket populärt. Spelet kommer från ett samarbete mellan utgivaren Niantic med Nintendo och även The Pokemon Company. Det finns på mobilen, både på iOS och Android. Den här artikeln är en korrigeringsguide för att Pokemon go Gotcha inte fungerar 2022.

Gotcha i Pokemon Go

Gotcha är ett unikt tilläggstillbehör för Pokemon Go-appen. Det är ett armbandstillbehör i de flesta fall som gör att spelare kan njuta av Pokémon på resande fot utan att titta på sin smartphone. På samma sätt, när du använder gotcha-tillbehöret, kan spelare använda ett ”Auto-catch”-läge. Detta läge gör att spelare inte behöver svara. Följaktligen gör gotcha-tillbehöret många funktioner för spelare. Sådana funktioner kan inkludera en samling Poké-bollar, potions, ägg och andra föremål på Poké Stops utan att behöva kontrollera en smartphone.

Ett enda tryck kan väcka gotcha-tillbehöret och automatiskt ansluta till appen, medan efterföljande tryck kan köra dig genom menysystemet där spelare kan växla mellan olika inställningar som automatisk fångst, autosnurr, vibration, ihopkoppling med sin telefon och så på. Tillbehöret kan också ställas in på ett sätt att bara fånga Pokémon, inte i en spelares Pokédex.

Så här fixar du att Pokemon go Gotcha inte fungerar 2022

 • Stäng först och främst din Pokemon Go-app.
 • Därefter kopplar du bort ditt gotcha-tillbehör från din smartphone och stäng av Bluetooth.
 • Gå sedan in i telefonens appinställningar, hitta Pokemon Go-appen under din applista. Välj Pokemon Go-appen och rensa spelets cache under spelets inställningar.
 • Slå på enhetens Bluetooth igen.
 • Se till att inte para ihop gotcha ännu. Du kan helt enkelt bara stänga Bluetooth-popupen.
 • Tryck på gotcha-knappen för att väcka tillbehöret.
 • Starta Pokemon Go-appen, gå till Pokemon Go Plus-inställningar.
 • Hitta sedan gotcha-tillbehöret bland de tillgängliga enheterna, tryck på det för att ansluta.


Lämna ett svar