Det finns massor av olika böcker som du kommer att stöta på under alla dina genomspelningar av Persona 5 Royal. Vissa böcker är lättare att komma över än andra. Speed ​​Reader-boken är en sådan bok som kräver att du följer en specifik riktlinje för att få den. Boken tar bara en session att avsluta och låter dig läsa två kapitel i en bok under en lässession istället för det vanliga enstaka kapitlet. Detta låter dig avsluta böcker ännu snabbare så att du kan tjäna ännu fler färdigheter.

Hur man hittar Speed ​​Reader-boken i Persona 5 Royal

För att hitta Speed ​​Reader-boken måste spelare kolla in biblioteket från och med den 1 juli för att hitta boken. Spelare kommer att ha tillgång till biblioteket från och med den 18 april, men det är viktigt att notera att inte alla böcker som finns tillgängliga i spelet kan hittas här. Om du spelade den ursprungliga versionen av spelet kommer du att märka att platsen för den här boken är annorlunda. Ursprungligen behövde du ha tillgång till platsen Jinbocho.

Här kan du gå in i Nagiuri Bookstore och köpa boken för 12 800 Yen efter att ha läst alla andra tillgängliga böcker. Oavsett var du skaffar boken kan du bara skaffa den en gång och den kommer aldrig att dyka upp i lager på biblioteket igen.

För mer Persona 5 Royal, kolla in Alla testsvar i Persona 5 Royal endast på Volsiz.Lämna ett svar