Citrin är en orangefärgad pärla som krävs för en mängd olika uppgifter i Disney Dreamlight Valley. Om du har stött på några Dreamlight Duties, Pixar Fest Star Coin Duties eller Friendship Quests, är chansen stor att du har behövt dessa pärlor. För att hitta den måste du ha tillgång till Glade of Trust -biomen och Sunlit Plateau -biomen. Du kan förvärva Glade of Trust-biomet för totalt 5 000 Dreamlight och Sunlit Plateau-biomet för 3 000 Dreamlight.

Hur man får Citrine i Disney Dreamlight Valley

Längs klippsidorna av någon av ovanstående biomer kommer du att möta mörka stenar som kan brytas med din hacka. Dessa stenar förekommer inte i överflöd och när du bryter dem finns det inte en garanterad chans att citrin kommer ut ur dem. Faktum är att du med största sannolikhet kommer att stöta på kol-, sten- och järnmalm.

De mörka stenarna som har gyllene gnistrar ovanför sig är det enda sättet du kan säkerställa citrin när du bryter dem. I vissa fall kan du även hitta blank citrin istället som kan säljas för 1 500 Star Coins medan vanlig citrin kan säljas för 350 Star Coins. Om du umgås med en följeslagare som är på en hög nivå, har du en större chans att mer citrin sjunker under gruvdrift.

För mer Disney Dreamlight Valley, kolla in Hur man gör Mint Sorbet i Disney Dreamlight Valley endast på Volsiz.Lämna ett svar