Om du backar till platser du redan har varit på i Star Ocean: The Divine Force kommer du att stöta på nya uppdrag att slutföra. Ett av uppdragen heter Native Pests of the Forest. Här är en guide om hur man slutför det, men att veta var man kan hitta Giga Toads i Star Ocean: The Divine Force.

Var du hittar Giga Toads för Native Pest of the Forest-uppdraget i Star Ocean Divine Force

Du kan hitta Giga Toads for the Native Pest of the Forest-uppdraget i Star Ocean Divine Force genom att gå in i Larcasse Weald. De är ganska lätta att hitta, eftersom du förmodligen dödade några i början av spelet på väg till Larcrette Village.

Native Pest of the Forest-uppdraget – i Star Ocean Divine Force

  • Quest Giver: Undaunted Explorer – Larcrette Village
  • Detaljer: En groda i Larcasse Weald orsakar resenärer problem. Du måste besegra den.
  • Mål: Besegra två Giga Toads.

Du kan hitta Undaunted Explorer strax utanför Larcrette Village Inn. Han hänger precis till vänster om entrén. Prata med honom för att få uppdraget Native Pest of the Forest.

Hur man slutför Native Pest of the Forest-uppdraget efter Undaunted Explorer i Star Ocean Divine Force

För att slutföra uppdraget Native Pest of the Forest i Star Ocean behöver du bara gå in i Larcasse Weald och döda två enkla Giga-paddor. Döda en, åk snabbt till Larcasse Weald, gå till samma plats och döda den andra. När du är klar, gå tillbaka till Undaunted Explorer för att slutföra Native Pest of the Forest.

För fler Star Ocean: The Divine Force-spel, kolla in Varför förändras min AP i Star Ocean Divine Force och vilka föremål kan du sälja i Star Ocean Divine Force på Volsiz.

Lämna ett svar